I Am Czarodziej 0 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:I Am Czarodziej 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina: Ok. 21:20 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): 7.Opis sytuacji:Otóż grałem na serverze po czym poszedłem chwile afka. Wracam i widze, że jestem zbanowany za aktywnego bana. Podaję wycinek z konsoli , ponieważ nie ma tam wielu informacji. Nyślę, że należą mi się jakieś wyjaśnienia co do tej sprawy. [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: I Am Czarodziej ||| IP: 91.232.192.140 ||| Steam ID: STEAM_2:0:149821095 ||| Powod: Aktywny Ban ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Wyjaśnij mi dlaczego te ip http://forum.cs-classic.pl/topic/50615-no-recoil-wh-katsu-przerwa-od-cs-go/?hl=katsu . Po wpisaniu w amx bans na cs classic pokazuje Twój nick . Edytowane 28 Stycznia 2017 przez (Pl)BoBo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I Am Czarodziej 0 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Aha to o to chodzi. Całkiem zapomniałem o tym incydencie. Dzięki za wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi