s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) WELCOME!!! Postanowiliśmy zorganizować Audycje na naszym ts3. Dnia 03.02.2017r. o godzinie 18:00 odbędzie się audycja którą poprowadzą @Wercia. oraz Więc audycja będzie się różnić od poprzednich. Podczas losowania nagród będziemy wam zadawać pytania związane z naszym ts3 jak i z siecią Cs-classic i żeby zdobyć nagrodę będziecie musieli odpowiedzieć poprawnie na 1 pytanie mając 2 szanse.Na odpowiedź jest 10 sekund! Jednak jeśli odpowiedz na pierwsze pytanie będzie błędna, to drugie będzie związanie ze światem itp. Jeżeli nie odpowiecie dobrze nie zdobywacie nagrody,i audycja przedłuża się o kolejne 15 minut! aby móc wylosować kolejną osobę i zadać jej inne pytanie.Losowanie osób odbędzie się przez stronę losowe.pl. Aby wziąć udział w zabawie musisz być na kanale "audycje muzyczne" od godziny 18 jeżeli wyjdziesz w trakcje audycji nie bierzesz udziału w zabawie!! ♫-S.VIP na ts3 na okres 1 mies. ♫-VIP na dowolnym serwerze na okres 2 tygodni ♫ -VIP na dowolnym serwerze na okres 2 tygodni ♫-VIP na dowolnym serwerze na okres 2 tygodni Zapraszamy gorąco! Pomysłodawca Fundator nagród @-_- Napisy przygotował @S3ReK Temat wykonała @Wercia. Edytowane 1 Lutego 2017 przez Wercia. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Tak jak mówiłam..cieszę się, że to organizujecie i jestem ciekawa tego jak to wyjdzie i jak podzielicie się pracą. Oczywiście będę i zapraszam wszystkich :hurra: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Super pomysł, szkoda, że mnie nie będzie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Dziękuje wszystkim za obecność. Dziękuje również Pyni za pomoc przy organizacji ! Do następnego udanego! ;) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dziękuję za audycję! Mam nadzieję na kolejne, a temat zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi