Ewcia 155 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 1. Nick: Ewcia2. Imię: Ewelina3. Wiek: od kwietnia 17 lat4. Znajomość AMX (1-10): ciężko stwierdzić, ale dałabym 5/10, wydaje mi się, że szybko się douczę5. Sprawny i działający mikrofon: niedługo kupuję nowy, zobaczymy czy się sprawdzi6. Składka (tak/nie): nie ma problemu, jak tylko będzie kasa7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Ewcia/193.33.176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie9. Parę słów o sobie **: Jestem introwertykiem, każdą wolną chwilę spędzam w domu. Moje jedyne zajęcia w czasie wolnym to granie w gry, słuchanie muzyki, oglądanie filmów i seriali. W CS'a gram już parę lat z przerwami wynikającymi głównie z tego, że każdy serwer który polubię zostaje usunięty. Wydaje mi się, że tym razem będzie inaczej :) Ostatni rok spędziłam na zagorzałym graniu w LOL'a, aczkolwiek słaby ze mnie gracz, a społeczność tej gry zaczęła mnie denerwować, więc wróciłam do CS'a. Mieszkam w Bydgoszczy, chodzę do liceum o profilu mat.inf. Na dzień dzisiejszy mam zamiar zostać informatykiem, ale wciąż nie wiem w jakiej konkretnie dziedzinie się sprawdzę. Jeśli chodzi o muzykę, to słucham głównie popu i electro, ale nie ograniczam się do tych gatunków, z filmów natomiast najbardziej lubię horrory i dramaty. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: oprócz tego oczywistego powodu, a mianowicie nieobecności innych adminów na serwerze, gdy ktoś łamie regulamin, traktuję to jako nowe doświadczenie i chęć sprawdzenia, czy nadaję się do tej roli.11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:18343115112. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-6 godzin dziennie, może być więcej albo i mniej, różnie to bywa13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): śpię do późna, lub chodzę do szkoły, więc zawsze w godzinach popołudniowych, a nawet jeśli nie gram to jestem przed komputerem cały czas14. Staż w Counter-Strike 1.6: kilka lat z przerwami15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Starsza o miesiąc ;c ^^ Oczywiście na tak: Aktywna, wiek, ogarnięta, a podanie niezłe ;) Przyda się admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAKRZAK 0 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jestem na Tak ! -aktywna -miła -pomocna Da sobie radę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 No ja bym był na tak. Wczoraj był mój pierwszy dzień na tym serwerze, a Ewcia była praktycznie cały dzień(chociaż widziałem ją tylko na respie i na kill kamerze bo śmigała :D ). Po tym "1" dniu widać, że na deathrunie czuje się jak ryba w wodzie(wiem jak to brzmi z moich ust czyt. Mój nick :P ). Napewno ogarnie swoje stanowisko. Myślę, że po próbnym tygodniu zostanie na stałe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jestem na Tak: [+]Miła, [+]GameTracker, [+]Wiek, [+]Aktywność, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Na tak -GT -Wiek -Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Juz jej pisalem ze ma skladac podanie dosc dawno xd Jestem na tak z wielu powodow Gdyby byly jakiekolwiek braki z amx to chetnie pomoge Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 wiek + steam+ staż+ ogarnięta+ nie ma z tobą problemów Podanie ładnie rozpisane słuchasz electro :) Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 na co tu czekać?GT bardzo dobrena forum widać, że się pojawiasz jesteś na bieżącoproblemów na serwerze nie sprawiaszOkres próbny 14 dniPW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi