Keszkeszeszke 250 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Hermiona 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Strażnik 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: ISAMU 4.IP/SID oskarzanego*: 193.33.177.87 5.Data i godzina: 16:00 31.01.2017 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Navi Pro,Dr Wiadro Demko dodam jak się mapa skończy 7.Opis sytuacji: Strażnik Isamu przerzucił Natalii do tt z ct powod mikrofon 16+ lub po mutacji a to jest dziewczyna ogarnia i jej się nie dotyczy. Strażnik ten obrażał mnie od dzieci od "kup" i nadużywał mikrofonu *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. @Edit1: obrażałeś mnie nie naviego i oby dwoje nadużywaliście mikrofonu gadaliście jak dzieci pomimo ostrzeżeń -,- ja ją jakoś rozumiałem dobrze więc polecam sobie grę podgłośnić :) ps. serwer nie jest od wygłupiania :) @Edit2: odchodząc powiedziałeś do mnie zamknij sie dziecko i potem coś i kupo idź Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Brat Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISAMU12 19 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Haha nie ja ją przerzuciłem tylko navi gdyż nie słychać było jej mikrofonu :) a co do obrażania to z navim sie wygłupialiśmy i to bylo między mną a nim a nie tb :)' Mam nick ISAMU nie iSAMU XD Edytowane 31 Stycznia 2017 przez ISAMU12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) to ja ją przerzuciłem ponieważ : - wcale jej nie słychać więc czego się czepiasz gościu - mówi tak cicho że nic nie rozumiem , Shinichi może potwierdzić jak masz jakieś wąty -ja z isamu gadaliśmy więc weś się lecz z tym nadużywaniem mikrofonu - po 4 ty sam go też obrażasz więc nie jesteś święty ps i ty chcesz strażnika ^_- gadaliśmy między sobą twoim zdaniem nadużywaliśmy mikro, więc dla ciebie każdy na jb kto ze sobą gada nadużywa mikro ? Edytowane 31 Stycznia 2017 przez NAVI 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi