Adisek1337 114 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nick: Adis -_- Opis problemu: No więc tak wchodzę w konsole i wpisuje setinfo _pw "haslo" wchodzę na serwer i niemam uprawnień do napisania np. /przenies,/kick itp z vipem mam tak samo nwm o co chodzi ? Help ScreenShoot: System operacyjny: 7 Kontakt: pw Inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nie masz usługi + admina - została usunięta Wchodzisz na złym nicku albo masz usługę na SID/IP Powinieneś pisać do opiekuna serwera, bo nikt inny nie będzie wiedział o co dokładnie chodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jeżeli masz taką sytuację to musiałeś mi podać zły nick, bądź na innym wchodzisz. "Adis -_-" To jest wycinek z users.ini i na taki nick masz flagi. Nie wiem czemu piszesz tutaj jakiś temat, skoro stale Ci odpisuję na wiadomości. Wysyłałem Ci 2x wycinek z users.ini z Twoim nickiem i hasłem, a dalej widzę jest problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi