vaaS 948 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Skarga na strażnika: ISAMU 1.Twój Nick: The_GanjaMan_PL 2.Kto zawinił? (Admin/Gracz): Guard 3.Nick admina/gracza który zawinił: ISAMU 4.IP/SID oskarżonego*: Znajduje się w users.ini 5.Data i godzina: Około 15:00, 01.02.2017 6.Dowody (demko/screenyświadkowie): http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1485958122__jail_pyramid0001.bmp BORIXON, Maus, Nemo, Adis -_-, rac0 7.Opis sytuacji: Owy strażnik wyrzuca gracza "rac0" z CT podając powód "Nie chcę Cię w CT" Gdy gracz "Adis -_-" wszedł do CT ISAMU powiedział "Tak ty możesz zostać, Ciebie lubię" A więc faworka? Kolejna sprawa to zapominanie wydanych poleceń/mylenie się w nakazach i zakazach, jeżeli masz takie problemy nie wchodź do CT. Kolejna sytuacja miała miejsce 15:57 Zginęło 2 klawiszy na FD, byłem 3 więc zacząłem wszystkich TT zabijać, po czym dostałem kick "FreeKill" 7.7 Za zabicie Klawisza podczas FreeDay skutkuje się zabiciem wszystkich więźniów. Edytowane 1 Lutego 2017 przez The_GanjaMan_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Jest to typowe nadużywanie strażnika dla mnie degrad widać na demko nie ma takiego czegoś nie chce ciebie w ct to co ty chcesz to za przeproszeniem gówno obchodzi ma być dla dobra serwera a rac0 nic w tym przypadku nie zawinił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Napisałem skargę na tego gracza za kulturę. Ta sprawa jest inna i bardzo ważna. Mowa o faworyzacji. Owy gracz rac0 może i nie ma 16 lat, ale ma mutację i o ile się nie mylę adis ma podobny głos. Widziałem jak ISAMU wywala z ct rac0 z trzy razy, ale uważałem, że skarga na kulturę wystarczy. Nie wiem co się z tobą dzieję ISAMU. Jestem za ukaraniem gracza. Pozdrawiam :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISAMU12 19 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Hahahahahahahha Beka nie bd z rac0 w ct który ma mikrofon w kebabie i nie ogarnia mikro + 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Byłem przy tej sytacji i akturat musze przyznac ze skarga sluszna, poniewaz raco moze i nie przeszedl do konca mutacji, ale ogarnia jb, a tt było zadużo na 1 ct. @Edit @Sequell** musisz mieć na to dowody , każdy sobie może powiedzieć, ze przeklina i itp. ale bez dowodow nic nie zdziałasz. Edytowane 1 Lutego 2017 przez BorixonC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Beka to jest twoja wypowiedz "nie chce rac0 w ct bo ma mikro w kebabie". A co do skargi to szanowny pan ISAMU co chwile przeklina, wyrzuca graczy z ct bo nie chce ich lub nie lubi. Nie raz bylem swiadkiem takich sytuacji w wykonaniu gracza isamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Tutaj tę skargę przyjmuję, aczkolwiek w połowie. Kick oczywiście bezpodstawny, ale moim zdaniem rac0 mutacji nie ma i jako prowadzący w ct nie powinien zasiadać. Także ta faworyzacja mi się nie podoba i będę ją brał pod uwagę. Osąd wydam w innej skardze, bo nie będę się w każdej rozpisywał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi