maja 9 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) zabawa polegalaby na tym ze tt dostają wabiki i kazdy terrorysta ma 1 hp mysle ze ciekawe i bedzie uczciwe oczywiscie wabiki nieskonczone. Albo bitwe na granaty tak jak wg jest tylko ze na granaty tez mysle ze by bylo fajne. Bo w sumie to zabaw dla ct jest wiecej niz dla tt Edytowane 2 Lutego 2017 przez maja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Podpisuje się pod tym #edit jeszcze można by było dodać 2 drużyny, tak samo jak na wg jak zostaną dwie osoby będzie killday. Przykładowa nazwa "Zbijak". Edytowane 2 Lutego 2017 przez aassingo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 To ja tez jestem za tą zabawa z wabikam.Dobry pomysły masz +. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak wprowadzicie limit czasowy do tej zabawy to może być, bo trafienie kogoś wabikiem jest trudne, na serwerze MG biliśmy się na to i Admin musiał nas zabijać po 5 minutach bo nikt nie mógł się zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ta zabawa jest już na pewnym serwerze, ale można ją wziąść na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jestem za, może to fajnie urozmaicić gre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Przekaże propozycję zabawy do stworzenia, dziękuję, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi