Nemciooo 608 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) WITAM! w dzisiejszym poradniku, podpowiem, a w zasadzie poradzę początkującym graczom jb[cs-classic]1.6 jak dobrze poradzić sobie na tym serwerze. Jeszcze na wstępie napiszę, że posiadam tam admina, więc znam się na tym, a jak masz jakieś pytanie a propo tego serwera pisz do mnie lub innych adminów, opiekunów. 1. Dokładne przeczytanie regulaminu serwera Link: http://forum.cs-classic.pl/topic/38160-regulamin-16-jailbreak/ 2. Zapoznanie się z komendami Tutaj napiszę spis najpotrzebniejszych komend: -/czapki -/menu -/los -/modlitwa [lub] /pray -/gangi Najlepiej jest zbindować te komendy[jak bindować jest w poprzednim poradniku] 3. Miło poznać się z graczami/administracją Trzeba się miło z nami zapoznać, pokazać się z najlepszej strony -pełna kulturka :3 4. Tutaj napiszę, jakie warunki trzeba spełniać do nie których rzeczy: -Trzeba grać co najmniej 60 minut, mieć sprawny mikrofon i być po mutacji by grać w ct -Trzeba przestrzegać regulamin*** -do klas na cod modzie[2 strona trzeba posiadać vip'a] [KUPIĆ VIP'A MOŻNA TU:] http://shop.cs-classic.pl/ "$" W tym poradniku to wszystko, zapraszam do przeczytania następnych :D Pozdrawiam ->NeM0o_! Edytowane 2 Lutego 2017 przez ->NeM0o_! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Nice taki trochę krótki byś mógł więcej troszkę opisać co i jak :) ale tak to daj łapke (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Nie potrzebny jest ten poradnik skoro już jeden taki jest i to bardziej rozwinięty... http://forum.cs-classic.pl/topic/38520-poradnik-do-jailbreak-16/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Poradnik mniej rozbudowany od poprzedniego, dodatkowo czarny kolor napisów bardzo źle wygląda na czarnym tle (reszta kolorów też słabo dobrana). W tym momencie powiedziałbym, że jest useless. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jak dla mnie, to ten poradnik niepotrzebny jest wogole.... każdy bardziej ogarnięty Nowy gracz chyba zacznie od regulaminu a potem się dopyta na serwerze jak czegoś nie zrozumie. Nikt nie będzie zakładać konta na forum jako nowy gracz jb cs 1.6 po to żeby przeczytać twój poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Przesadzasz... Ja na przykład byłem ciekawy na czym te całe jb polega, ale nawet po przeczytaniu tego poradnika nic nie rozumiem... Cóż, idea tej rozrywki jest widocznie zbyt subtelna dla mnie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi