Gram bo lubię 0 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Gram bo lubię 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Guard 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:NA'VI[PRO] 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina:12:00 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Inni gracze 7.Opis sytuacji:Gracz NA'VI wyzywał mnie jak i inne grające na serwerze osoby. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 "Dowód: inni gracze" gdyby to było takie proste. Wypisz konkretne nicki, powołaj swoich świadków do skargi bo w tym wypadku może Cię nikt nie wesprzeć. Wypisz konkretną datę, bo utrudniasz to wszystko osobie rozpatrującej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Zależy inni gracze wtf co to jest za dowód xD Navi'emu rzadko zdarza się przeklnąć ale żeby wyzywać od razu na wysoką skalę to dla mnie dziwne bo go znam to wątpie w to. Inni gracze to mogli ciebie wyzywać bo znam ich i są skłonni do tego ale co do Navi'ego mam wątpliwości że wyzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 po 1 nie masz żadnych dowodów po 2 świadków po 3 kogo wyzywałem bo ciebie nawet nie było na serwerze lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Czekam 24h na jakieś dowody/wypowiedzi świadków. Prośba ode mnie, żeby już się tu nie wypowiadać pomijając świadków. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi