Shino 1 881 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Nick na TS3: Shino Godzina + data zdarzenia: 19- 19:30 Nick admina lub gracza na którego chcesz złożyć skargę: Pynia Opis sytuacji: Otóż dostałem bana za rzekome przeszkadzanie w audycji i prowokowanie osoby ( śmiechu warte) jaką jest Pynia. Wszedłem na tsa, żeby posłuchać muzyki, pogadać z ludźmi, a tu takie coś. :) Kpiną jest to, że opiekun serwera prezentuje tak niski poziom.Dostałem takiego poke'a przed banem: <19:08:06> "Pynia" zaczepia Cię. Jeszcze jedno prowokujące mnie zdanie i dostaniesz bana Nie wiem gdzie księżniczkę sprowokowałem, ale miło było, bo się wkurzyłem i teraz już nie będzie zmiłuj. Jak mi ktoś powie co niby było prowokującego to dam mu złoty puchar Shinozakiego. <19:13:20> Zostałeś zablokowany za 2 godz. na serwerze przez "Pynia" (Prowokacja, przeszkadzanie w audcyji) Dowody: Pozdrowienia, które były wysyłane do Borixona przeze mnie: <19:11:27> "Shino": Pozdrawiam moją administrację z jb 1.6 ~ kochany opiekun <3 <19:12:12> "Shino": Pozdrawiam osoby, które prowokuję wiochą iks de 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 3 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 To samo co napisałem tam. Nie będę tolerował tworzenia burdy na MOIM ts ze względu na jakieś prywatne problemy z opiekunem ts3. Tam była wielka, jedna burda i nie będę tego tolerował. To samo było na SB jeszcze jakiś czas temu i każdy wie i każdy tłumaczy, że chodzi o daną osobę (w tym przypadku opiekuna ts3), więc tłumaczenie się, że to nie prowokacja, to jedno wielkie kłamstwo. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 3 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi