Złota Owca 624 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 1. Nick: Sequell**2. Imię: Matuesz3. Wiek: 204. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Oczywiście6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Sequell%2A%2A/193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Witam, mam na imię Mateusz, mam 20 lat, interesuje się motoryzacją, chciałbym pracować jako ochroniarz :) Dlaczego ja? Hmm. Cóż, nie ukrywam, że kiedyś lubiłem grać na tym serwerze, był on oblegany przez graczy i zawsze brakowało adminów, teraz jest podobnie, mimo, że jest mniej graczy, regulamin przeczytałem, zmiany też, więc można powiedzieć, że to 8/10 jest prawdą, postanowiłem wrócić na serwer i trochę na nim pograć, miejmy nadzieję że na dłużej. Znam większość administracji jak i graczy, mam steam co pomoże w komunikacji(choć tylko Borixon ma tu steama). Lubię grać na serwerach jailbreak, jednak w gt jest trochę w kratkę, ale to z powodu sesji, która się skonczyła, więc teraz będę w miarę możliwości częściej na serwerze.8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:1971022099. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: z mojego gt wynika, że około 1-1,5h dziennie więc tego będę sie trzymał :) 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze od 19-1 w nocy, w weekendy od 11-1/2 w nocy z przerwami 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak12. Staż w grze counter strike 1.6: 2 lata13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jestem Za Okresem Próbnym: [+/-]GameTracker, [+]Wiek, [+]Znajomość regulaminu, [+]Steam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 jestem za okresem próbnym +ogarnięty czasami mu odbija +zna regulamin i jest botem +da się pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jestem za okresem próbnym, dlaczego? Sequell z dwojga złego to dobry człowiek. Jest w miarę ogarnięty, stara się o rangę x raz z kolei xD widać, że mu zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jestem na tak :) Napisz dlaczego. Ja jestem na tak. Sequell jest bardzo przyjaznym graczem, fajnie się z nim spędza czas. Zna się na rzeczy i się stara tak jak to Ganja powiedział x razy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Przyjęty na okres próbny wynoszący 2 tyg. Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi