ViXaPiXa 221 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) 1. Nick: NA'VI[PRO] 2. Imię: Adam 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka: TAK 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/NA%27VI%5BPRO%5D/193.33.177.101:27156/ Ale to kwestia czasu 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Adam mieszkam w Gdańsku . Obecnie chodzę do szkoły i kształcę się na Technika Elektryka . Zdałem prawo jazdy więc mogę kogoś gdzieś podrzucić :D Jestem miłą i kulturalną osobą która lubi sobie pograć w CS 1.6 . Posiadam także admina na JB 1.6 więc rozumiem amx . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem chciałbym zostać ponieważ jestem często w porach nocnych na różnych dd2 i wszedłem sobie żeby sobie pograć . Jednak kiedy wszedłem na serwer zobaczyłem typka który sobie biega z prędkością światła i do tego ma aima oraz wh . Dlatego staram się o posade administratora i myślę że sobie poradze na tym stanowisku , posiadam admina na JB i tam także spełniam obowiązki admina co część ludzi poświadczy . Jeśli chodzi o GT to tylko kwestia czasu a zależy mi by mieć admina na tym serwerze ''POZDRAWIAM'' 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198308967956/ 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 15 - 00 z przerwami 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze i w weekendy tak samo od 15 -00 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak posiadałem i nadal posiadam :pije: ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 5 Lutego 2017 przez NAVI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Pograłeś dwie godziny i składasz podanie? Ja po 800 złożyłem. Jedno wielkie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 O kurde 2h pograne masakra, wiadomo że na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Raczej widać w wymaganiach ile trzeba minimum. A 2 h to stanowczo za mało, aby być adminem :) Polecam przeczytać wymagania :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi