orzeł 216 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Z tego miejsca chciałbym serdecznie przeprosić WSZYSTKICH graczy serwera JB CS:GO Cs-classic ! Ostatnio zacząłem każdego wyzywać, utrudniałem grę, wprawiałem serwer w złą atmosferę i żałuję tego :( Oficjalnie Przepraszam was wszystkich, tych z którymi się kłóciłem, jak i tych, którzy przeze mnie nie mieli przyjemności z gry. Obiecuję też, że zmienię swoje zachowanie na lepsze, będę starać się by na serwerze było miło i przyjemnie :D PS Nie wiem, czy mogę napisać takie coś na forum lub jeżeli mogę, to czy dobry dział. Mam nadzieję, że jest ok :) Edytowane 5 Lutego 2017 przez GHOST007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja tam urażony się nie czułem, ale dzięki że przeprosiłeś moją osobę. To jest najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Tak, tylko pytanie czy są to szczerze przeprosiny ;) Bo wydaje mi się, że nie i dalej będziesz się zachowywał jak się zachowywałeś, ja od siebie ich nie przyjmuje miłej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P5YcHoOo 24 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Do mnie tam nigdy nic chyba nie pultałeś, ale serdecznie dziękuję za przeprosiny <3 May the force be with you always. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Mnie nigdy nie obrażałeś wiec nic do ciebie nie ma ale jak byś mial zły dzień i zaczoł mnie wyzywać to krótka piłka ,"kosa pod żebro ,buła na łeb" dzieki cześć :) Edytowane 5 Lutego 2017 przez FRYTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ile to już było takich przypadków i ile razy już chciałeś się tak ZMIENIĆ. Jak pisałeś podanie na guarda to było że niby pracuje nad sobą i poprawa jest... gówno prawda bo potem i tak jest to samo Niektórzy ludzie się zmieniają a niektórzy nie... Jak dla mnie to historia podobna do ,,Polara" Niby przepraszam wszyscy ok wybaczają a po 2-3 tygodniach jest to samo. Szkoda czasu na takie bzdety... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja 9 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 ghost mam byc szczera ty NOTORYCZNIE wyzywales wszystkich w szczególnosci mnie Moim zdaniem Nie powinienes dostac unmuta bo nie zaslugujesz moze w tym 2 życiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Nie rozumiem, co mają te przeprosiny twoim zdaniem zmienić? oraz zdjęcie kota, którego podpis jest śmieszny choć to nawet mało powiedziane. Piszesz to abyśmy się zlitowali i zdjęli p.mute? Jeżeli tobie faktycznie jest przykro z powodu tego jakie szkody wyrządziłeś to popraw się i przestań wnosić na ten serwer toksyczne zachowanie. Zamykam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi