Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Kiedy zacząłem się bawić w zaklinanie mojego ekwipunku miałem dylemat. Jeżeli zaklnę rękawice na "obrażenia z łuku większe o 40%" oraz naszyjnikna te same zaklęcie to efekt będzie tylko z jednego przedmiotu czyli 40% czy jednak z 2 czyli 80%. Wiem pytanie oczywiste, ale chciałbym się upewnić. :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Osobiście amatorsko grałem w Skyrim ale co nieco wiem o tej grze, i z tego co się orientuje to to efekt będzie 80% bo jak byś miał całe eq w tym zaklęciu to to się wszystko coraz bardzie zwiększa. Było by troszkę bez sensu jak by miało być 30% jak byś chciał się budować w "łowcę" (obrażenia z łuku itp itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 nie będzie 80%, to nie tak działa matematyka panowie xd to będzie 2x 40% z podstawy, tak czy siak więcej, a więc polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi