desirka 104 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Chciałabym wam przedstawić moje skromne amatorskie pracę. Mam nadzieję, że wpadną wam w 'oczko' :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. * Avatary oraz Sygnatury- dowolna tematyka. ref. Edytowane 6 Lutego 2017 przez desirka 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Super prace :) Najlepsza 3 :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Super prace :) Najlepsza 3 :D Dziękuję=) Jeszcze wiele do 'nauki' mam :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Nie podobają mi się, 1 ujdzie :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Najs prace najbardziej mi sie podoba 3 :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jak dla mnie najlepsza praca to tylko numer 1 :/ Reszta mi nie podpasywało :v Ale powodzonka :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Słabe prace . Nie widzę nic prócz rozjasnienia, które az odstrasza jak się patrzy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Sequell krytyk roku xD ale wy chamscy :/ trzeba dziewczyne pochwalić że się stara za same chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak na amatorke to całkiem niezłe prace. Ale to tylko kilka pierwszych prac, czekam na więcej :). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ta pierwsza ma to coś. Prosta i to mi się podoba. Reszta jest trochę bez zycia. Pobaw się bardziej kolorystyka, teksturami. Ps w jakim programie tworzysz?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ta pierwsza ma to coś. Prosta i to mi się podoba. Reszta jest trochę bez zycia. Pobaw się bardziej kolorystyka, teksturami. Ps w jakim programie tworzysz?? W photoshopie cs6 ;). Wiesz dopiero się 'ucze' jeszcze wiele przede mną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Photoshop jest dosyć trudny do ogarnięcia (ja z nim dużo siedzę, a tak szczerze sama mało wiem XDDD) Oglądaj sobie poradniki na yt. Mi to bardzo pomogło :) Powodzonka! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Photoshop jest dosyć trudny do ogarnięcia (ja z nim dużo siedzę, a tak szczerze sama mało wiem XDDD) Oglądaj sobie poradniki na yt. Mi to bardzo pomogło :) Powodzonka! Praktyka czyni mistrza jak to mówią =D. Dziękuje za podpowiedz, choć jestem 'samoukiem' :P :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Fajne prace, najbardziej mi się podobają avatary nie wiem czemu. :D Oby tak dalej, +. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Generalnie oprócz pierwszej prace bez rewelacji, jeszcze sporo treningu przed tobą :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 ref. Prosty zwykły napis :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ja osobiście zmieniłabym czcionkę,ale nie poddawaj sie,i jedź dalej. Powodzonka :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ja osobiście zmieniłabym czcionkę,ale nie poddawaj sie,i jedź dalej. Powodzonka :p Dziękuje za miły komentarz! A zaraz coś wykombinuje z inną czcionką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 ref. Prosty zwykły napis :p Dla mnie nie pasuje czarny kolor nicku na czarnym tle, może inny kolor lub rozjaśnienie czy cuś, a tak to super :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Dla mnie nie pasuje czarny kolor nicku na czarnym tle, może inny kolor lub rozjaśnienie czy cuś, a tak to super :> Właśnie pod napisem 'Desira' miał wyjść taki błysk, lecz nie wychodziło z lekka;/ Stwierdziłam, że tak wygląda o wiele lepiej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) ref. A takie cuś mi wyszło :v/ dla 4fun Edytowane 9 Lutego 2017 przez desirka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Idzie ci coraz lepiej,tylko znowu czcionkę bym zmieniła :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Idzie ci coraz lepiej,tylko znowu czcionkę bym zmieniła :P Musisz mi powysylac kilka fajnych czcionek=D. W sumie dziś nowiutke posciagalam, ale jakoś tak te "stare" bardziej mi przypadly do gustu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Ten napis desira jest nawet okej, ale ten cs-classic aż mnie razi w oczy :( To ostatnie nie jest aż tak źle, ale napis nie pasuje Edytowane 10 Lutego 2017 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi