FreshFreshFresh 248 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 1. Serwer: [PL] Cs-Classic.PL [CoDMoD][45001LvL] 2. Nick: Fresh 3. Imię: Przemek 4. Wiek: 21 lat 5. Znajomość Amxx(0/10): 7,5/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Nie 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Na starym forum było 120 a na nowym 108 czyli 228 h 9. Opisać siebie: Ehhhhh..... I tak wszyscy mnie znają ale ok . Mam na imię Przemek, mam 21 lat. Interesuje się Piłką Nożną, Informatyką i cs'em . Jestem kulturalną i ogarniętą osobą. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę po prostu pomóc ogarniać serva i łapać cziterów :) :) 11. Linki do reklam: http://holyshit.pl/topic/43253-cs-classic/ http://cs-harnas.pl/topic/56284-cs-classic-zaprasza/ http://pochylnia.pl/topic/60106-cs-classic-zaprasza/ http://rozbrajamy.pl/index.php?/topic/3591-cs-classic-zaprasza/ http://cs-baraki.pl/viewtopic.php?p=48459#48459 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: SS lub demko i Ban Permentny -Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzeżenie, kick i ban od 5 min do 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze: Ostrzeżenie, kick i ban od 5 min do 30 min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Już oryginalny Steam PS : Proszę o niepisanie komentarzy typu "Za dużo adminów" bo nie jest rekrutacja OFF, a na serwerze pisze by składać podania Do TeRRorKa : Nie musisz się mścić że odebrano ci admina dzięki mojej skardze .... , weź nie kłam Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) Jest ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Niema ~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Jest ~Ogar Jest ~Kultura Jest ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Jest ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Jest ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Jest ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Jest ~Reklamowanie Serwerów Zawsze kiedy jest czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Tym razem TAK - jeszcze jeden admin się przyda - nawet często siedzisz na serwie - ogarniesz wszystko ok, tylko popraw znajomość amx'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Na TAK -ogarniasz -wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Jestem na Tak -ogarniasz - jesteś aktywny na servie - Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Na Tak +widzę na serwie +aktywność na forum jest Nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dam ci 2 szanse. Wykorzystaj ją bo 3 nie będzie . Jestem na Tak. Reklamy są, Wiek i reszta też spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Na Tak : -Wiek -Reklamy -Aktywny w grze jak i na forum Ogarniesz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Na TAK -jesteś często na serverze -Wiek -Reklamy -Dużo godzin na forum Dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jestem na TAK:-wiek,-reklamy,-amx popraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegicSwer 2 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jestem na NIE. - nie grasz zbyt często. -krytykujesz każdego, a w sobite ideała widzisz. -nQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Na nie, jesteś zwykłym dzieciakiem, nic więcej. Umiesz jedynie krytykować. Ja podziękuje takiemu dzieciakowi. To , ze inni Cie lubią, nie znaczy że ja mam ;> Hahaha, w pierwszym podaniu pisałeś wiek 16lat, w 2, 19, a teraz 21, och jak szybko Ci te lata lecą, i dodają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Też jestem na NIE. Miałeś admina już i pokazałeś co umiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Na Tak -Widać go często na serwie -Jestem za danie mu 2 szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbo89 10 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Na Nie -Miałeś już Admina i Nie ogarniałeś!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak pingwin 1 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jestem na Tak.Ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Na Nie -Miałeś już Admina i Nie ogarniałeś!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi