rozYebunda 11 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam . Może i nie ten dział ale nie zdążyłem się wypowiedzieć co do jednego nowo przyjętego admina ... Niby większość na PLUS , ale moim zdaniem do posady admina trochę trzeba dorosnąć i posiadać kulturę osobistą ! Dokładnie chodzi mi o TwixCS . Jeżeli checie mieć bałagan na serwie i tracić graczy bo temu adminowi się coś nie spodoba to owszem przyjmujcie go , przecież to nie moja sprawa :) No ale polecam się zastanowić komu co przyznajecie :) Dołączam pewne dowody na temat tego gracza :) Prosiłbym o wypowiadanie się na ten temat , a nie od razu go blokowanie . Jeżeli nie ten dział to proszę o przeniesienie :) http://www65.zippyshare.com/v/YA2ysicK/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Witam, co do tego to nie w tym dziale, a nawiązując do tematu Twix jest świeży, mało tego są różne wygłupy na serverze . Ja też np na majku mówie jak ktoś mnie nie słucha , ze ich pobanuje jak nie wbija :p oczywiście w żartach . jak dla mnie są to żarty. "Dziadu"? ja z rpsem mowie sobie różne rzeczy i z kim kolwiek innym i każdy wie że to w żartach. A z tym "nygusem" przesadził. dla mnie temat zbędny, czekam na wypowiedź Fryzjera , innych graczy. z poważaniem The Game... Edytowane 7 Lutego 2017 przez wiars0n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozYebunda 11 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam, co do tego to nie w tym dziale, a nawiązując do tematu Twix jest świeży, mało tego są różne wygłupy na serverze . Ja też np na majku mówie jak ktoś mnie nie słucha , ze ich pobanuje jak nie wbija :p oczywiście w żartach . jak dla mnie są to żarty. "Dziadu"? ja z rpsem mowie sobie różne rzeczy i z kim kolwiek innym i każdy wie że to w żartach. dla mnie temat zbędny, czekam na wypowiedź Fryzjera , innych graczy. z poważaniem The Game... Z rps'em to wiadomo :D zawsze żarty :D RPS zawsze na propsie heh . Ale co do TWixa to jest tylko część tego co wypisuje i szczerze irytuje chłopak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 zamykam to i napisz w odpowiednim dziale. Bo na razie to zrobiłeś bałagan... Jest dział skargi i tam jest wzór. Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi