TheGumiS 237 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nick: TheGumiSWiek: 17Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AmxBansStaż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 7 lat z przerwamiCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : TakIle czasu poświęcasz forum?: 2 - 5 H ( Zależnie od dnia )Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: przeważnie Wh ( opengl32.dll )Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warny i Bany permanentneDoświadczenie na podobnym stanowisku: Kiedyś należałem do członków UbTeam na tej Classicu :)Informacje o sobie lub uwagi:Rodzice mi dali imię Marcin, za mną już jest 17 zim i mieszkam we wsi Brzeziny ( woj. Lubelskie ). Z codziennych rzeczy to chodzę do szkoły, grywam w gry, streamuje gdy znajdę wolną chwilę a także w czwartki i piątki chodzę na praktyki na których uczą mnie mojego zawodu. Startuje na członka UbTeam aby pomóc innym członkom w ogarnięciu działu UB i nieść szybką pomoc graczom. Wymagania:Co najmniej 5 dni spędzonych na forum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej 3 miesięcy +Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) +Dobra znajomość regulaminów forum +Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) + 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Mimo tego, że miałeś u nas bana jestem na tak. Masz już doświadczenie i jako UBT spisywałeś się bardzo dobrze. Poza tym przyda się pomoc rewox'owi i Jameso'wi. Jesteś na forum już wystarczająco długo, aby starać się o tak ważną rangę. Powodzenia! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jestem na nie. Nie dawaliście szansy poprzednim zbanowanym to i teraz nie róbmy wyjątków. Nie chcę aby osoba, która została zbanowana, posiadała TAKĄ rangę, niech się stara tam o admina, cokolwiek, ale nie o tą. Samo to, że podczas posiadania Twojej rangi zostałeś zbanowany permem powinno Cię dyskwalifikować. Dodatnio nie jestem przekonany co do Twojego doświadczenia oglądając demo z Twojej rozpiski. Jestem na nie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jestem na Nie , jak mozesz byc sedzia gdyz sam uzywales czitow, malo tego byles w tym czasie w UBteam... Tak jak napisal kolega wyzej nie robmy wyjatkow , inni bedac zbanowani nie mogli posiadac tej rangi wiec Ty tez nie powinienes jej miec. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ja również jestem na nie. Jeśli było by to podanie na Gamera/Redaktora to okey, ale nie na UBT. Może i to dawno było, ale raczej takich rzeczy się nie zapomina, nie możesz być traktowany inaczej. Odpaliłeś się - ponieś tego konsekwencje.. Spróbuj swoich sił gdzie indziej, ale moim zdaniem na UBT nie masz szans. Pozdrawiam Tymbark w kartonie ;v 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Przecież też jest członkiem ubt, a w przeszłości również miał bana permamentnego, o tutaj małe przypomnienie, więc nie rozumiem tej argumentacji. Fakt, też nie jestem za tym żeby osoby, które w jakiś sposób cheat'owały na naszej sieci miały tak wysoką rangę, ale jeśli jedna osoba z banem dostała się, to czemu i on nie miałby dostać tej szansy? Tym bardziej, że zna się na robocie. Osobiście dałbym mu szansę, bo wymagania spełnia, ma pojęcie, czas i chęci. /tak 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem :) Ze swojej strony chcę dodać, że Gumisia nie znam i opieram się głównie na podaniu i wypowiedziach. Praca w ub teamie jest w pewnym sensie pracą zespołową, jeden z członków tegoż teamu wyraził się, że z Gumisiem współpracować nie chce. Moja opinia będzie taka sama jak opinia Rewoxa, jest on drugim członkiem tego teamu, również będzie potencjalnym współpracownikiem Gumisia i w zależności od tego jak się między nimi układa itp. może w jakimś stopniu zależeć poziom, z jakim ub team będzie wykonywał swoje obowiązki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Jestem na Tak: [+]Wiek, [+]Staż, [+]Doświadczenie, [+]Rozpisane podanie, [+]Przyda się pomoc, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Jestem na tak, wymagania spełnia, ogarnięty, miał doświadczenie na tym stanowisku. A co do tego bana cóż co się stało to się nie odstanie, popełnił błąd lecz ważne czy coś z tego wyciągnął (problemów chyba nie spełnia od tamtego czasu no nie? -.-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Na razie jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi