Ilona 7 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 1. Nick: Ilona 2. Imię: Ilona 3. Wiek: 22 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Ilona/193.33.177.166:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Hej mam na imię Ilona, mam 22 lata, mieszkam w Bremerhaven. Lubię robić zdjęcia, tworzyć muzykę, grać w gry komputerowe i słuchać muzyki. Jestem blondynką z niebieskimi oczami. Mam 173cm wzrostu. Mój ulubiony kolor to kolor czerwony. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze i często widzę jak gracze łamią regulamin i źle się wyrażają. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 5 godzin :D 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codziennie w godzinach 15-23 13. Staż w Counter-Strike 1.6: około 5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Na tak. - Widać ją dużo na serwerze - Na forum tez w miarę bywa często - Gt bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Bardzo dobre GT. + Wiek. + Składka. + Mikrofon + itd. itd. Jestem na tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Wspaniała kobitka Poza tym dobre gt Pomocna, zaradna Mikrofon i składka Jestem na TAK tylko brać xd pozdrawiam masz :) Edytowane 13 Lutego 2017 przez Masz2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Jestem za okresem próbnym Tygodnia. Ogólnie wymagania spełniasz ale mam małe ale o którym nikt nic nie pisał Brak celi. mimo, że cię lubię i o tym wiesz xd to musze to napisać Jesteś bardziej takim mini "kamperem" lubisz przeczekać rudny itd. jak jesteś Zombi. + to będzie chyba twój 1 raz tak więc trzeba będzie ciebie poduczyć troszku ^^ ale to da się załatwić 1h na ts i już masz wszystko z amx_modmenu jak i z konsoli wytłumaczone a to tylko tyle na admina "początkującego potrzeba" tym bardziej, że na zm i tak banujemy z Amxmodmenu :) I to w sumie tyle osobiście ciebie na niczym innym nie przyłapałem tak więc jestem za - u góry pisze :D Funny a może tak edytuj ??? o.O ? ?? czy posty nabijasz heehhee Chemik ! Edytuj !!!! Ehhh Zaraz tutaj się porobi zbiorowisko x3 posty od każdego !... Edytowane 14 Lutego 2017 przez JC PLAMBYGG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Kurczę, jak to mówią? "Kto ma cycki ten ma władzę" xDPrzyda się kobieta w naszym gronie :)+ GT+ Micro+ Składka+ Stalowe nerwy+ Nigdy przy mnie nie przeklinałaKurde taką Panią to z kwiatkiem szukać. :D Oczywiście, że na TAK! widac ze aktywnaskladka jestwiek odpowiedniamx to banal, tym bardziej jezeli uzywa sie tylko amxmodmenuprzyda sie ktos kto moze naprostuje ten serwer i bedzie bardziej pomocny niz inni a nie typu "ciesz sie ze bana nie dostales" po tym jak dostalem kicka gdzie zapytalem jakie sa cele :D Kto Ty w ogóle jesteś? Nie grasz na serwerze to się nie wypowiadaj co? I ktoś kto naprostuje serwer? Żebyś zaraz nosa sobie nie musiał naprostować! Myślę, że admini robią wszystko co w ich mocy, a Ty nie grasz a się udzielasz. Krótko, WYJDŹ! Edytowane 14 Lutego 2017 przez Kasia! Istnieje coś takiego jak opcja "Edytuj". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 widać, że grasz i ci zależy na serwerze dlatego podpowiem opiekunowi, że warto w ciebie zainwestować czas i wiedzę, bo możesz być dobrą adminką :) Osobiście ? ubóstwiam zaradne kobiety i grające w csa :P może nie w cs'a zombi moda ale ogólnie w csa :P Jak byś potrzebowała pogadać zapraszam na PW na pewno pomogę w każdej dziedzinie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) widac ze aktywna skladka jest wiek odpowiedni amx to banal, tym bardziej jezeli uzywa sie tylko amxmodmenu przyda sie ktos kto moze naprostuje ten serwer i bedzie bardziej pomocny niz inni a nie typu "ciesz sie ze bana nie dostales" po tym jak dostalem kicka gdzie zapytalem jakie sa cele :D @admini sa zeby swiecic przykladem i pomagac a nie po to by pokazac jaka oni to nie maja wladze i banowac bo ktos cos zle zrobil, tym bardziej ze zapytalem grzecznie odrazu po tym jak na y@@ byly napisane "cele" , jakie sa te cele, a Ty mnie kickasz zamiast udzielic pomocy? niezly admin, i nie mow mi zebym wychodzil i nie wiem czy widzisz bo za taka Twoja wypowiedz powinienes dostac warna za spam bo Twoja wypowiedz nic nie wnosi do tego tematu. Nie mow mi ze nadmiernie ich nie robilem, bo jak nie dostalem odpowiedzi na pytanie to skad ja moge wiedziec co mam robic, i to sie zdarzylo raz a gralem moze 10 minut. Edytowane 14 Lutego 2017 przez biauy mew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) na NIE częsty brak celi, współpraca z Waldemarem dość częsta nie raz widziałem jak nie ma admina częste łamanie regulaminu. Aktualna kadra adminów jest wystarczająco dobra. dziwne czemu was nie ma jak jesteście potrzebni zrobię upload demka akurat je mam :D z mapy zm_foda_zsbr to zobaczycie co "Ilona" odwala xD Edytowane 14 Lutego 2017 przez Kasia! Istnieje coś takiego jak opcja "Edytuj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Jak Na razie na Nie -Piszesz ze spędzasz na serwerze 5h a po gt widać 2h do 3 max -Lubisz sobie pokampić jako zm +Składka +Kultura widac ze aktywna skladka jest wiek odpowiedni amx to banal, tym bardziej jezeli uzywa sie tylko amxmodmenu przyda sie ktos kto moze naprostuje ten serwer i bedzie bardziej pomocny niz inni a nie typu "ciesz sie ze bana nie dostales" po tym jak dostalem kicka gdzie zapytalem jakie sa cele :D Czemu wypowiadasz się w podaniu kiedy grałeś może 1h.Bezsens.Po za tym to prawda że pytałeś jakie są cele ale nadmiernie ich nie robiłeś stawałeś obok kampy chamsko się przyglądałeś,biegałeś po mapie i pytasz się jakie są cele Oraz typowe "podlizywanie się" kobietom 8) Nie żebym tego nie popierał ale trochę dziwne zachowanie Edytowane 14 Lutego 2017 przez AhMeD*DeToNaToR*.* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Podanie zostaje przyjęte na okres próbny 7 dni. Zapraszam na PW. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi