Gość Trufelki Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: MaTeUsZ-<eMeT>- [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'aktywny ban' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '188.47.15.130' [AMXBans] ======================================= 1.Twój Nick: [bSNT] Trufelki 2.Nick admina/gracza który zawinił: MaTeUsZ-<eMeT>- 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 10;20 21.03.2013r 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/UdubV/demka.rar 6.Opis sytuacji: Admin Mateusz odrazu po wejsciu na serwer zaczął straszyć mnie banem za aktywny ban, nie sprawdził nawet na forum czy costałem ub itd. Moim zdaniem ten czlowiek nie nadaje sie na to stanowaisko jak i reszta z reszą, są nie odpowiedzialni i traktują admina jako coś do zabawy ( nowe doświadczenie ) Skarga numer 2 1.Twój Nick: [bSNT] Trufelki 2.Nick admina/gracza który zawinił: HapajKule, kozakZmC, MaTeUsZ-<eMeT>- 3.Admin/Gracz : Admini 4.Data i godzina: około 9 dziś. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/UdubV/demka.rar 6.Opis sytuacji: Na którejś mapie nie pamiętam nazwy, jak i zresztą nie na pierwszej ci gracze (admini) używali admina to po aby pobić rekord speeda na danej mapie. (dodam, że na tej rózowej też pobijali kozak z matim ... PROSZĘ O UB I UKARANIE ICH ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeUsZ 2 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 spoko ja nie bd juz ingerowal w serwa nich lataja na sh itp niech skracaja prosze jak chcesz syf drogi trufelku na serwie prosze bardzo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trufelki Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Admin nie ma prawa nadużywać swoich praw, a na twoje miejsce znajdzie się 10innych lepszych administatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeUsZ 2 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 server tp tylko miejsce do gry dla zabawy a adminem jestem ogarnietym -.- mam 19 lat wiec pozdro ze czasem sie posmiejemy to pozdr nie musimy byc ciagle powarzni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nie robiliśmy nic złego :C A trufelki łamie regulamin a pozniej pisze zeby go odbanowac -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trufelki Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Śmiać nikt wam się nie zabrania, ale spamujecie mikrem itd... nadużywacie swoich praw tak nie wolno. I pozdrów swoją polonistkę "powarzni" masz 19 lat? nie wierzę Hapaj? Niby jak łamię regulamin ? I owszem robiliście coś zlego - łamaliście regulamin admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeUsZ 2 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 spoko poczekamy az H@ okrsli ty nie oceniaj dziecko co ma 16 lat -.- a nie spamowalismy przez micro a po 2 micro +16 wiec mozemy mowic przez micro :verymad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 HapajKule , MateusZ , kozakzMc Tracicie admina ze względu na to że slapujecie się cały czas na mapce + Nadużywacie mikro. Sorry Vinetu tak być nie może. Trufelki UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 I ja oczywiście to potwierdzam. Logi mówią same za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi