Gość Itachi Uchiha Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi:1.Twoj Nick:Yato!2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracze3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Rumunejszyn , Pini4.IP/SID oskarzanego*:Rumunejszyn IP:89.230.172.78 Nonsteam Pini IP:89.67.224.137 Steam 5.Data i godzina: ok.18:556.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): 7.Opis sytuacji:Gracze przejechali mnie pojazdem.Myślę że to dobrze widać. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edit @ Ta rumunejszyn. Wmawiaj teraz sobie. przejechałeś mnie.Nie kłam już. Sam dobrze o tym wiesz. Tylko nie chcesz się przyznać bo nie chcesz bana dostać. Są świadkowie. Np. The Suspect,Brat Marcin(chyba bo nie wiem czy byl na tej mapie wtedy ) . Edytowane 16 Lutego 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Informuję, mimo że używałem wtedy pojazdu nie doszło do przejechania użytkownika "Yato" przez moją osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jak będę w domu to zobaczę demo, na razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi