Dr.Wiadro 166 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 1. Nick:Dr.Wiadro2. Imię:Rafał3. Wiek:154. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Tak6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Dr.Wiadro/193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Cześć, mam na imię Rafał mam 15 lat mieszkam w województwie Podkarpackim w małej wsi o nazwie: Radawa :D Interesuje się różnymi rodzajami grami jak i sportu :D Ale najbardziej oczywiście piłka nożna :) Jestem osobą przyjazną i staram nie wchodzić w niepotrzebne koflikty :D Czemu ja?? Po prostu urodziłem się po to żeby zostac tutaj strażnikiem :D A tak na serio mam na celu zapobiegać sytuacjom na serwerze typu: Wyzywania się wzajemnie graczy, wchodzenie 8 latków do drużyny CT i robienie FK, a także używanie pojazdów na zabawach jak i kampienie lub też bycie na TXT :D To by było chyba na tyle mam nadzieje że pozytywnie rozpatrzycie mój wniosek :D :) 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-2 godziny dziennie :D 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):(Dni robocze) 15-21 (Weekendy) 12-21 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Nie12. Staż w grze counter strike 1.6:4 lata :) na serwerze niedługo 3 miesiące :D13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Niestety nie :( Pozdrawiam Wiaderko xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jestem za okresem próbnym: [+]Ogarnia, [+]Miły, [+]Znajomość regulaminu, [+]Staż, [+]Rozpisane podanie, [+/-]GameTracker, [-]Steam, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Na tak: -Ogarnia -GT -Staż -przyjazny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Za okresem próbnym +Ogarnia +Zna regulamin -Mutacja +/-Gt -Doświadczenie +Staż w cs Edytowane 16 Lutego 2017 przez BorixonC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 za okresem +ogarnięty +kultura + staż + GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Czasami coś tam gram, to się wypowiem. Jeszcze sprawa, czemu piszecie +GT jak go prawię że nie ma(gt), to jest chyba minus nie plus. Do rzeczy: -Grałem tylko raz z Tobą, byłeś w CT i było dosyć spoko, -Wydajesz się być kulturalny, -Napisałeś, że znasz regulamin na 9, jeśli to prawda to też +. Minus to GT, ale sam jak wieele razy składałem podanie takie miałem, więc nie będę nikomu tego wypominał. Powodzenia i z fartem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuDuS 1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Jestem na tak :D +miły +ogarnięty +staż +przyjazny dla otoczenia :D :D :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Na tak +Często go widzę +/-Gt ale da się poprawić +Miły i pomocny +Unika konfliktów +Mikrofon +Zna regulamin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Przyjęty na okres próbny 2 tygodni. Zapraszam na PW oraz po odbiór rangi na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi