Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]SKARGA NA NA'VI[PRO]

agnostyk

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.

Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:

1.Twoj Nick: LOLYOU

2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin

3.Nick admina/gracza ktory zawinil: NA'VI[PRO]

4.IP/SID oskarzanego*: u opiekuna

5.Data i godzina: 2017-02-17 22:54

7.Opis sytuacji: Normalnie prowadziłem, po czym wbija admin jak widać na demku daje sobie noclipa i zaczyna skakać na autobh. Dostaje strzały ostrzegawcze po czym mówi że jak go zabije to dostane bana. Zabiłem go i dostałem bana za masowy fk na 3h.

*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

Edit@ Po obejrzeniu twojej perspektywy wnioskuje że utknołeś w wieży ale powinieneś mnie o tym poinformować i wrócić do celi a tego nie zrobiłeś. Miałem mikrofon bo inni mnie sie słuchali i wykonywali polecenia kto nie wykonywał to ginął. Odzywałem się ciągle a ty mnie zlewałeś i tylko krzyczałeś zabij mnie to masz bana, nawet mnie slapnołeś 2 razy mówiąc ''zobacz co umiem'' czy coś takiego. Cele były zamknięte, jak dałem polecenia to otworzyłem, a tak na marginesie to wbiłem jako ja tylko po kilku miesiącach nie aktywności w cs 1.6 zmieniłem sobie nick :)

Edit2@ Wydałem polecenia, zabiłem 1 osobe ponieważ nie schyliła się maksymalnie w dól. A cele akurat ja otworzyłem, nie więźniowie. :)

Edytowane przez agnostyk
  • Like 4

Ja tak robiłem bo utkołem w wieży dlatego dalem sobie noclipa po 2 nie prowadziłeś tak jakbyś nie miał mikrofonu i zacząłeś zabijać bez powodu innych graczy i nie odzywałeś się i potem mnie zabiłeś za co pytam się ?

po za tym cele były otwarte więc tak jakby był free day i wszedłeś na serwer jako jakiś gościu po czym napisałem ct mikro a ty nawet się nie odezwałeś

Mówisz że inni cie słyszeli chyba raczej nikt skoro zabiłes 1 osobę nie wydawając żadnych poleceń a cele otworzyli więźniowie więc był tak jakby już free day

Edytowane przez NAVI
  • Like 1

Wybaczcie, umknęła mi gdzieś ta skarga :/ 

Po obejrzeniu twojej perspektywy wnioskuje że utknołeś w wieży ale powinieneś mnie o tym poinformować i wrócić do celi a tego nie zrobiłeś.

Dokładnie to miałem pisać po zobaczeniu demka. Poza tym oglądając to wynika, że to zdanie:

Mówisz że inni cie słyszeli chyba raczej nikt skoro zabiłes 1 osobę nie wydawając żadnych poleceń a cele otworzyli więźniowie więc był tak jakby już free day

jest kłamstwem, ponieważ na demku widać, że pozostali więźniowie wykonują określone polecenia, więc polecania były. Użycie noclipa było słuszne, ale powinieneś wrócić do celi i słuchać się poleceń bez buntu, a Ty go jeszcze slapowałeś i zbanowałeś. Navi dostaje ostrzeżenie. Skargę przyjmuję. 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności