R0dr1g3z 57 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: R0dr1g3z2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard3. Nick oskarżonego: Yelon4. Steam_ID oskarżonego: w SB powinniście go mieć.5. Data i godzina zdarzenia: 18.02.2017 godzinka 12:46-13:326. Mapa: jb_dust2_v477. Opis sytuacji: Wszystko przedstawię w rozpisce poniżej8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): DEMO9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 8:30 - Yelon z śmieszkiem na twarzy (hihi) slaynoł osobę która była w pojeździe, mimo że ta osoba wyraziła chęć do opuszczenia tego pojazdu tylko nie wiedział jak. 12:05 - Yelon faworyzuje losowych więźniów (bo przez kraty pewnie nicków nie widać): 1. Marceliusza zabił po 4 strzałach (przy czym 2 razy dostał w głowę). 2. Więzień obok Marceliusza nadal źle wykonywał polecenia a mimo to Yelon go nie poprawił. 3. Wiezień numer 3 dostawał ciągle karniaki w NOGI 4. Ten już umarł od karniaków go nie liczymy 5. Tego zabił po 2 strzałach w odstępie mniej niż 1s nie dając mu szans na poprawę mimo, że wykonał dobrze prawie wszystkie polecenia. 6. Patrzy się na niego, źle wykonuje polecenia i nic z tym nie robi. 7. Temu więźniowi to już w ogóle nie dał żadnych karniaków tylko od razu kaput. Yelon reaguje dopiero wtedy kiedy HPCX pyta się w którą stronę mają się patrzyć. Pewnie HPCX chciał dokonać swojego osądu ale trochę by była lipa z faworyzacją kiedy by wyszło, że kilku więźniów się pominęło (ups) to Yelon oczywiście nagle wzrok orła i wszystko widzi, kto nie patrzy się na zachód (mimo, że wcześniej był praktycznie 2cm od celi i nie mógł tego dostrzec). 14:22 - Yelon zabija wszystkich więźniów na środku mimo, że miał dawać karniaki. 17:28 - Yelon neguje przywilej VIPa jakim jest medishoot, 1tap się nim uleczył a Yelon bez żadnego powodu w niego strzelił. xx:xx - taki podpunkt na marginesie - Yelon narzuca pytania do Quizu nie dając więźniom do wyboru danej kategorii a potem śmieje się z nich, że nie ogarną. 25:10 - Yelon zabija osobę, która miała życzenie mimo, że CAŁE CT go BLOKUJE i nie może wyjść przy tym go prowokując. Notka - Sądząc po głosie Yelona to był zamach na skalę światową ponieważ więzień, który ma ograniczoną przestrzeń jest wielkim zagrożeniem dla społeczeństwa. 26:30 - Yelon wpisuje killa po rozpoczęciu zabawy pozbawiając przyszłego zwycięzce możliwych korzyści materialnych (respektu, kasy). 28:25 - Yelon kicknął mnie za prowokacje za to, że powiedziałem prawdę, cytuję "Powiedział to ten co wpisał killa na zabawie" w/w momencie taka sytuacja miała miejsce. Nie wiem czy to ma się sprawy, ale Yelon jak tylko prowadził to dawał prawie cały czas zabawy (przy czym tylko dla CT [ganiany, chowany, polowanie]) pamiętam, że CHYBA Konwoy tak mówił żeby tak nie robić, bo tak nie można (jeśli nie ty tak mówiłeś to przepraszam cię Konwoy), po to jest mapa, żeby ją wykorzystać, a większość nie była jednak wykorzystana. @Edit Yelon To było do 1tapa, jeśli go obraziłem to niech złoży na mnie skargę. Niektórzy administratorzy też się prowokują, obrażają i jakoś siebie nie banują. Tak to bym musiał lecieć po kolei ze wszystkimi bo każdy na pewno miał kiedyś taką sytuację. Edytowane 18 Lutego 2017 przez R0dr1g3z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelby 3 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 To prawda, Yelon reaguje zbyt ostro i trochę też nadużywa guarda bo za powiedzenie prawdy czyli że zabił się na życzeniu dostać kicka? Jak tak dalej pójdzie to Yelon będzie kickował bo ktoś wgl użyje mikrofonu, tak samo często jest w ct, ale nie pilnuje więźniów tylko myśli o przysłowiowych "niebieskich migdałach" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 1. Twój Nick: R0dr1g3z 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard 3. Nick oskarżonego: Yelon 4. Steam_ID oskarżonego: w SB powinniście go mieć. 5. Data i godzina zdarzenia: 18.02.2017 godzinka 12:46-13:32 6. Mapa: jb_dust2_v47 7. Opis sytuacji: Wszystko przedstawię w rozpisce poniżej 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): DEMO 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 8:30 - Yelon z śmieszkiem na twarzy (hihi) slaynoł osobę która była w pojeździe, mimo że ta osoba wyraziła chęć do opuszczenia tego pojazdu tylko nie wiedział jak. 12:05 - Yelon faworyzuje losowych więźniów (bo przez kraty pewnie nicków nie widać): 1. Marceliusza zabił po 4 strzałach (przy czym 2 razy dostał w głowę). 2. Więzień obok Marceliusza nadal źle wykonywał polecenia a mimo to Yelon go nie poprawił. 3. Wiezień numer 3 dostawał ciągle karniaki w NOGI 4. Ten już umarł od karniaków go nie liczymy 5. Tego zabił po 2 strzałach w odstępie mniej niż 1s nie dając mu szans na poprawę mimo, że wykonał dobrze prawie wszystkie polecenia. 6. Patrzy się na niego, źle wykonuje polecenia i nic z tym nie robi. 7. Temu więźniowi to już w ogóle nie dał żadnych karniaków tylko od razu kaput. Yelon reaguje dopiero wtedy kiedy HPCX pyta się w którą stronę mają się patrzyć. Pewnie HPCX chciał dokonać swojego osądu ale trochę by była lipa z faworyzacją kiedy by wyszło, że kilku więźniów się pominęło (ups) to Yelon oczywiście nagle wzrok orła i wszystko widzi, kto nie patrzy się na zachód (mimo, że wcześniej był praktycznie 2cm od celi i nie mógł tego dostrzec). 14:22 - Yelon zabija wszystkich więźniów na środku mimo, że miał dawać karniaki. 17:28 - Yelon neguje przywilej VIPa jakim jest medishoot, 1tap się nim uleczył a Yelon bez żadnego powodu w niego strzelił. xx:xx - taki podpunkt na marginesie - Yelon narzuca pytania do Quizu nie dając więźniom do wyboru danej kategorii a potem śmieje się z nich, że nie ogarną. 25:10 - Yelon zabija osobę, która miała życzenie mimo, że CAŁE CT go BLOKUJE i nie może wyjść przy tym go prowokując. Notka - Sądząc po głosie Yelona to był zamach na skalę światową ponieważ więzień, który ma ograniczoną przestrzeń jest wielkim zagrożeniem dla społeczeństwa. 26:30 - Yelon wpisuje killa po rozpoczęciu zabawy pozbawiając przyszłego zwycięzce możliwych korzyści materialnych (respektu, kasy). 28:25 - Yelon kicknął mnie za prowokacje za to, że powiedziałem prawdę, cytuję "Powiedział to ten co wpisał killa na zabawie" w/w momencie taka sytuacja miała miejsce. Nie wiem czy to ma się sprawy, ale Yelon jak tylko prowadził to dawał prawie cały czas zabawy (przy czym tylko dla CT [ganiany, chowany, polowanie]) pamiętam, że CHYBA Konwoy tak mówił żeby tak nie robić, bo tak nie można (jeśli nie ty tak mówiłeś to przepraszam cię Konwoy), po to jest mapa, żeby ją wykorzystać, a większość nie była jednak wykorzystana. Faktycznie, za małe wykroczenia, typu złe patrzenie dałem się poprawić, ale jak ktoś biega po środku, celi no to sorry, no ale za to nie ma karniaków. Dobrze wiesz za co dostałeś kick'a nie musisz się mscić, twoje słowa "easy" "siusiak" Kolega stał w beczkach, powiedziałem że ma życzenie, ten zaczął bić ct'ka który do niego podszedł, CT do niego podszedł na życzeniu, nie rozumiem gdzie tu jest prowokacja, przecież mógł go zabić w bezruchu czy coś, tak wpisuje kill'a żeby sprawdzić czy ktoś czasem nie kampi. Dawałem zabawy za dużą ilość buntów, które były i nikt mi nie wmówi że nie, jakbyście się nie buntowali, dostawalibyście zabawy dla terroryst'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 W końcu postanowiłem sprawdzić tą długą skargę. Jak oglądałem to płakałem ze śmiechu. Teraz po kolejki będę się odnosił do zażaleń Rodrigeza, a następnie podsumuje wszystko i wyrażę moją ocenę. 1. 8:30 Grasz został zabity, ponieważ używał pojazdu na zabawie. Za takie przewinienie gracz powinien dostać bana od aassingo, który był na serwerze (nie dostał). "Nieznajomość prawa szkodzi". "Ej chłopaki ja nie wiedziałem, że za wyzywanie matek jest ban no sorry". Jak dla mnie taka sama sytuacja. 2. 12:05 No głupia sytuacja. Yelon dając polecenia mówi, że gracze obracają się na zachód. Później (moim zdaniem w pomyłce) powtarza, że na północ, ale potem szybko się poprawia mówiąc zachód. Dawał karniaki, mówiąc co robią gracze źle. Jak ktoś się nie poprawił to go zabijał. Gracz koło Marceliusza miał po prostu "farta", ponieważ Yelon prawdopodobnie go przegapił (potem go zobaczył i go poprawił). 3. 14:22 Zabił ich bo źle wykonywali polecenia. Dał polecenie ustawiacie się na laserze. 2 graczy się ustawiło, a reszta poszła na środek. Yelon powtórzył, aby gracze się poprawili. Kilku to zrobiło, a resztę zostali zabici (to chyba normalne). 4. 17:28 1 tap się uleczył po czym Yelon stwierdził że jak dostaje karniaki to nie może (Głupota). 5. 25:10 To już jak dla mnie zależy kto uważa coś za próbę buntu. Jeden zabije gracza który na chwile odsunie się od grupy, a drugi nie. Chociaż już na życzeniu można było se odpuścić. 6. 26:30 Już nie przesadzaj. Yelon się ożywia przed życzeniem. Ogółem nie powinien wgl robić tego typu rzeczy, ale już mu to wyjaśniłem. 7. 28:25 Wystarczająca prowokacja, a twój cytat jest wyrwany z kontekstu. To było do 1tapa, jeśli go obraziłem to niech złoży na mnie skargę. Niektórzy administratorzy też się prowokują, obrażają i jakoś siebie nie banują. Tak to bym musiał lecieć po kolei ze wszystkimi bo każdy na pewno miał kiedyś taką sytuację. 9.11 Admin ma zakaz kickowania/banowania innego admina/guarda. Jeżeli dany członek administracji nadużywa bądź nie przestrzega regulaminu niezwłocznie ma zostać to zgłoszone opiekunowi który indywidualnie wymierzy karę. Chyba wystarczające wyjaśnienie. PODSUMOWANIE: Jak dla mnie w całej skardze można się przyczepić do tego, że Yelon nie pozwolił się uleczyć graczu z MediShota. Cała ta skarga to głupota. Do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi