Keszkeszeszke 250 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Witajcie W tym poradniku chciałbym przedstawić błąd z znakami zapytania,i jak go naprawić. Dla Windows 7: 1. Otwieramy wiersz poleceń 2.Wpisujemy komendę: bcdedit /set IncreaseUserVA 2800 3. Resetujemy nasz PC 4. Cieszymy się z gry :) Dla Windows XP: 1. Wchodzimy w Panel Sterowania-System-Zaawansowane-Uruchamianie i Odzyskiwanie -Ustawienia 2. Klikamy Edytuj, 3.Dopisujemy /fastdetec /3g /uservea=2800 4.Zapisujemy 5.Resetujemy nasz PC 6. Cieszymy się z gry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Japierdziele Jak przeczytałem na początku tytuł myślałem, że to poradnik informujący o Tym, iż nie dajemy spacji między znakami interpunkcyjnymi XDDDDD np. ŹLE: siema co tam ? DOBRZE: Siema, co tam? XDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Japierdziele Jak przeczytałem na początku tytuł myślałem, że to poradnik informujący o Tym, iż nie dajemy spacji między znakami interpunkcyjnymi XDDDDD np. ŹLE: siema co tam ? DOBRZE: Siema, co tam? XDDDD Tytuł został już zmieniony na poprawny :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi