【HaNyS】 80 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Siemanko, chcę zrobić Formacika kompa szukam i szukam po googlach, chomikuj, aguqis torrentach czy nie ma windowsa 7 x64 PL oczywiście do pobrania.. mógłby ktoś pomóc? Może ma ktoś link'a bo na prawdę lipa a na chomikuj nie chcę wydawać 7zl na SMS bo jeszcze nie wiadomo czy będzie działało.. Z góry Dzięki za helpa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 No mam niby opcję, żeby dostać z uczelni, ale czy to legalne przekazywać i ile trwa załatwienie tego to nie wiem :D Ps. Ile miejsca to zajmuje to na chomikuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Jakby to powiedzieć, nie za dobry pomysłem jest, na tego typu forum, rozpowszechnianie pirackiego oprogramowania. Jedyne co Ci mogę doradzić to ściągnięcie z przystani piratów wina z aktywatorem, ale żadnego linku nie dostaniesz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi