Darker 139 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Nick: DarkerPowod: studia itpCzas nieobecnosci: myślę, że do wtorku wieczorem/środy się wyrobię i znowu będę miał sporo czasu na lenistwo :DCos od siebie: no, zdarzył się kolejny już cud w tym miesiącu i mam jeszcze jeden termin z fizy. tym razem chcę się nauczyć i zdać porządnie, więc muszę ograniczyć grę :giggle:oprócz fizy jeszcze jakieś drobne rzeczy i wpisy, ale to na spokojnie. na forum/ts będę, jak ktoś zgłosi czitera to wejdę, rzeczy, które mam do zrobienia jako opiekun raczej dam radę ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi