Keszkeszeszke 250 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam wnoszę propozycję o zmianę wymagań w podaniu o strażnika :) Z: 1. Ukończone 15 lat (wiedz,że musisz być ogarnięty) 2. Przynajmniej 5 godzin spędzonych na serwerze 3. Zachowanie kultury na serwerze 4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) 6. Posiadanie mikrofonu Na: 1. Ukończone 15 lat. Istnieją wyjątki! 2. Przynajmniej 10 godzin spędzonych na serwerze. 3. Zachowanie kultury na serwerze. 4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum. 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) 6. Posiadanie sprawnego mikrofonu. 7. Dobra znajomość regulaminu serwera. 8. Staż na serwerze minimum 7 dni. i do tego do wzoru strażnika dodać punkt: (liczba). Znajomość AMX (1-10): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Nie wiem po co zakładasz osobny temat z propozycją.Dla mnie obecne wymagania są najlepsze po osoba składająca podanie ma mieć przegranych więcej godzin jak na serwerze jak większość chcę zostać adminem więc dla mnie ta zmiana bezsensu tym bardzie te znajomość amx po kij to strażnikowi skoro może tylko zgładzić oraz wyrzucać i chyba jeszcze może teraz zmieniać mapę nie wiem dokładnie. Edytowane 21 Lutego 2017 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Podpinam się do wypowiedzi Zygusia, nie widzę sensu zmian, skoro mimo wszystko i tak te zasady bez tych zmian są respektowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: zmk Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi