Zeus446 139 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 1. Nick: Zeus |[uK]2. Imię: Piotrek 3. Wiek: 23 done4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Nie6. Składka: Zapłacona7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/Zeus%20%7C%5BUK%5D/193.33.176.64:27015/8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Piotrek aktualnie jestem za granica a dokladniej w Irlandi pracuję żyję oddycham : )9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Pilnowanie porządku na serwerze i pomaganie innym graczą10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ok . 2h czasem więcej12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Po 18 dni robocze weekendy jak mam czas :)13. Staż w Counter-Strike 1.6: 3/4 lata14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ważne że oddychasz hehe Jestem na tak. Gracz jesst aktywny , ogarniety więc raczrej nie będzie miał problemów odróżnić czita od dobrego, uczciwego gracza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Admin na 5+ :D Oczywiście , że TAK +Sprawdziłeś sie tutaj już jako Admin +Wiek , znajomość AMX , Staż jako Admin i na Sieci Edytowane 21 Lutego 2017 przez Shizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Mimo, że obecnie nie gram za dużo na codzie 350 postanowiłem się tutaj wypowiedzieć ponieważ miałem przyjemność współpracować z Zeusem na codzie 350 jako admin dawno temu ;p A więc tak jedyne obecne - to gt i mikrofon. a tak masz same +... Zabawny typek Zna się na robocie Ogarnia amx Wiek Oraz mimo, że tego tutaj nie ma to jest na + znajomość regulaminu :) dużo adminów nie zna 1/2 pkt. regulaminów... Przez to GT jestem za OKRESEM PRÓBNYM i liczę, że nadrobisz gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Na Tak : -Steam -Wiek -AMX -Staż w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jesteś dorosły, aktywny i masz spore doświadczenie. Jestem na tak, powodzenia! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Na Tak + Wiek + Amx + GT + Ogarniety + Kulturka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ CAŁY W NERWACH 5 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jasne że TAK!!! :D Ogarnięty, nikomu nie ubliża jako gracz (bardzo ważne) :) Widać go na serwerze dosyć często, myślę że mikrofon nie powinien być wielkim problemem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Oj tam może być :P stary wyjadacz :DDajcie mu tego admina i niech się cieszy :Dwiele razy tu był adminem, dobre gt, staż na sieci/serwerze Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Na tak +Amx +Steam +Staż +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Osobiście mogę powiedzieć, że lepszego admina na sieci nie znajdziecie.Był moim podopiecznym i mam o nim takie zdanie, jakiego nie ma nikt. Doświadczenie zdołałem wbić Ci tylko na poziom ósmy? Sztos :DKoniecznie musisz zainstalować sobie mikrofon, pomagaj budować atmosferę. Myślę, że mój głos jakoś tu nie zawirował bo masz wszystko na tak, ale miałem ochotę dodania swojej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niepokro 8 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jestem na TAK, :D wszystkie powody zostały wymienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ja również , jestem na Tak wiele razy miałeś tu Admina jeszcze , gdy ja Adminowałem i nie widziałem problemów lub innych rzeczy z Twojej srtony do graczy . Zgłoś się na PW . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi