promistrz 598 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Fryzjer ma malego 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): opiekun 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Fryzjer 4.IP/SID oskarzanego*:- 5.Data i godzina: 21.00 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Fryzjer ma malego ||| IP: 109.173.213.178 ||| Steam ID: STEAM_1:0:782163861 ||| Powod: zmien nick ||| Nalozono: 22.02.2017 - 21:01:11 ||| Czas bana: 5 minutes ||| Mapa: map ||| Pozostalo: 4 minutes and 58 seconds ||| Ban wygasa: 22.02.2017 - 21:06:11 [CSC]-------------------------------- Link do bana :http://amxbans.cs-classic.pl/bans/36589.html 7.Opis sytuacji: Wbilem pograc na nicku jaki podalem po czym dostalem 2 kicki zmien nick , ja sie pytam dlaczego mam zmienic? Skoro nie narusza on zasad regulaminu. Potem dostalem bana na 5 min zmien nick. Prosze o rozpatrzenie tej skargi przez osobe majaca wyzsza range niz opiekun serwera. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 22 Lutego 2017 przez OSPMistrz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 7.6 Zabrania się ubliżaniu Administratorowi serwera od [Ostrzeżenie(dla nowych graczy), 1 h , 3 h do 1 dzień] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nick hmm ,, fryzjer ma małego" Ewidentnie obrażasz moją osobę . Dosyć, że obrażasz to jeszcze starasz się, nie wiem o co , abym Cię jeszcze obraził czy co, ale miałeś opiekuna po czym jak się od niego odwołałeś i ja zwolniłem kilku Twoich kolegów jak widać zaczynasz mnie obrażasz. Nawet zapewne Ty grzebałeś pewnych rzeczach , które później wynikły. :) Niech Karol rozpatrzy bo moim zdaniem to jest obraza mnie , przynajmniej ja tak to odczuwam. Aktualnie dostał bana na 30 minut i jeżeli będzie to obraza jak stwierdzi Karol to leci dlatego Pana ban na dzień za obrazę . Tyle miałem do powiedzenia w swojej obronie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 nie zebym sie wtracal, ale po co sam ustawiasz taryfikator, zeby potem sam go lamac? Co do skargi, to sluszna nie jest, po co sie odwolywac od 5 minutowego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nick hmm ,, fryzjer ma małego" Ewidentnie obrażasz moją osobę . Dosyć, że obrażasz to jeszcze starasz się, nie wiem o co , abym Cię jeszcze obraził czy co, ale miałeś opiekuna po czym jak się od niego odwołałeś i ja zwolniłem kilku Twoich kolegów jak widać zaczynasz mnie obrażasz. Nawet zapewne Ty grzebałeś pewnych rzeczach , które później wynikły. :) Niech Karol rozpatrzy bo moim zdaniem to jest obraza mnie , przynajmniej ja tak to odczuwam. Aktualnie dostał bana na 30 minut i jeżeli będzie to obraza jak stwierdzi Karol to leci dlatego Pana ban na dzień za obrazę . Tyle miałem do powiedzenia w swojej obronie :) Grzebalem w pewnych rzeczach? Moje ziomki ? Niektorych nawet nie znam za dobrze. Piy piy juz 30 minutowego bana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Tyle że ten nick to prowokacja, więc nie rozumiem czemu prosisz o UB, pisząc skargę?To jasna obraza skierowana w kierunku opiekuna i powinien polecieć ban za obrazę, bo w tym momencie obrażasz kogoś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi