Andre 459 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Imie :PatrykWiek :14 (prosiłbym o mały wyjąteczek Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :18hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Myślę,że dobrze się spiszę w dziale "Wywiady"Znajomość z większością użytkowników:Jest Dlaczego ja ?:Ponieważ byłbym bardzo dobry redaktorem,znam się bardzo dobrze na tym i bardzo dobrze się w tym spiszę Wymagania: 1.Minimum postów 60(małe wyjątki)Jest 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki)Jest 3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo)Jest 4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo)Jest 5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo)Jest 6.Minimalny wiek 15 lat.I tutaj bardzo bym prosił o mały wyjątek 7.Wywiady może robić TYLKO REDAKTOR Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian 0 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Neutral. Napisałes ze jestes dobrym redaktorem. Hmmm. A może jakoś nam to udowodnij i opisz coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Wiek :14 (prosiłbym o mały wyjąteczek Nie ma wyjątków ! Zasady to zasady ! Jestem na NIE: -wiek -jest 3 redaktorów i nie mają co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 W wywiadach FULL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Na nie. Może i ogarniasz ortografię, interpunkcję i resztę, ale i tak jesteś za młody mówisz, ze znasz większość ludzi na forum? Weź.. idź dowiedz się więcej, osobiście Cie nie znam, nie wiem jak inni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Na nie -wiek -Wywiady full Sory ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dobra temat można zamknąć. Spróbuje innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Kolega odszedł , ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi