Andre 459 Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Imie :PatrykWiek :14 (prosiłbym o mały wyjąteczek Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :18hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Myślę,że dobrze się spiszę w dziale "Wywiady"Znajomość z większością użytkowników:Jest Dlaczego ja ?:Ponieważ byłbym bardzo dobry redaktorem,znam się bardzo dobrze na tym i bardzo dobrze się w tym spiszę Wymagania: 1.Minimum postów 60(małe wyjątki)Jest 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki)Jest 3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo)Jest 4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo)Jest 5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo)Jest 6.Minimalny wiek 15 lat.I tutaj bardzo bym prosił o mały wyjątek 7.Wywiady może robić TYLKO REDAKTOR Jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabian 0 Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Neutral. Napisałes ze jestes dobrym redaktorem. Hmmm. A może jakoś nam to udowodnij i opisz coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylym cie 11 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Wiek :14 (prosiłbym o mały wyjąteczek Nie ma wyjątków ! Zasady to zasady ! Jestem na NIE: -wiek -jest 3 redaktorów i nie mają co robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted March 23, 2013 Root Share Posted March 23, 2013 W wywiadach FULL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effcia 25 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Na nie. Może i ogarniasz ortografię, interpunkcję i resztę, ale i tak jesteś za młody mówisz, ze znasz większość ludzi na forum? Weź.. idź dowiedz się więcej, osobiście Cie nie znam, nie wiem jak inni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appl3. 86 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Na nie -wiek -Wywiady full Sory ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre 459 Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 Dobra temat można zamknąć. Spróbuje innym razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Kolega odszedł , ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts