Besi523 3 023 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Kolejny miesiąc nam mija i kolejna szansa na nowego UM! Kto tym razem zasłużył? Zapraszam Widzisz osobę która w lutym wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Zapraszamy do zabawy! Wzór: Nick: Powód: _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: @-_- 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 606 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nick: Powód: Zaczęła robić coraz to lepsze wywiady, znowu sama się bawi kącikiem i w jej "działach" jest nieźle. Uważam, że w tym miesiącu faktycznie zasłużyła sobie na wyróżnienie. 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nick: TwixCS Powód: Nowy , aktywny użytkownik no i mój lenonek. Niech zaświeci kolorkiem ;) Może uwierzy w siebie 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nick: Powód: Jako iż jest nowym członkiem UBT,sprawuje się dobrze,wiem jak bardzo zależy mu na tym stanowisku.Udziela się dużo na forum,jest miłym,pomocnym oraz śmiesznym użytkownikiem.Dogaduje się z każdym bardzo dobrze,nie szuka problemów oraz konfliktów. 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Nick: @Dark Z Rises Powód: Zawsze pomocny i bardzo sympatyczny chłopak. ^^ Zasługuje na to wyróżnienie. Edytowane 12 Marca 2017 przez Maffashion 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Nick: @Skiperek Powód: Przez jakiś czas sam ogarniał DD2 jako opiekun. Jest pracowity, widać że się bardzo udziela na serwerze i zależy mu na tym aby pilnować tam porządku. Ostatnio złożył podanie na członka UBT i widać że zależy mu na pomocy graczom :) Edytowane 23 Lutego 2017 przez Brat Marcin 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Nick:Wercia Powód: Jako admin na FFa spisuje się bardzo dobrze, w porę reaguje na zgłoszenia. Da się z nią dogadać, jest bezkonfliktowa i miła. Jakby było mało, urozmaica kuchnię w nowe przepisy, porady ,itp, itd. Edytowane 16 Marca 2017 przez Sequell** Nie dałem nicku 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Nick: @Zeus446 Powód: Ja chciałbym nominować kogoś poza gronem stałych bywalców bądź tych, którzy mają bliżej do tej rangi. Mimo, że chłopak nie wyróżnia się dla niektórych osób w oczach, Piotrek jest naprawdę pomocną osobą. Grałem na wszystkich serwerach, poznając wiele adminów pod względem ich pracy, relacji z graczami, wyższymi rangami i uważam, że lepszego admina na sieci nie ma. Nie traktuje nikogo gorzej czy lepiej, udziela pomocy tym, którzy po prostu jej potrzebują, tak spokojnego człowieka nie poznałem jeszcze na tej sieci. Jego udzielanie, przyczynia się do rozwoju CoD'a 350 już od bardzo długiego czasu, osobiście nie raz czerpałem od niego pomysły, nie wiem jak jest teraz ale myślę, że zasługuję na tę "rangę". Przynajmniej dostaje ją ode mnie. :D 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi