Złota Owca 624 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Opis problemu: grałem wczoraj na dd2 cs:go i miałem ping 100-500 i straszne lagi, wszedłem na cs 1.6 i ping miałem w miarę normalny. Ktoś wie o co może się rozchodzi? Neta mam w miarę dobrego. Screenshoot:- Kontakt: pw,ts,steam (jak coś to szukać w podaniu N jb 1.6) SYstem: Windows 8.1 ( opcjonalnie 10) Edit @@Esme w configu nic nie zmienialem, wszystko tak jak się po starcie zapisuje Edytowane 23 Lutego 2017 przez Sequell** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 243 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Hm, złe ustawienia w configu? rate i te sprawy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrioTic 42 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Sprawdź pliki lokalne najpierw, pozniej rate , parametry startowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi