Besi523 3 023 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam, Proszę w tym temacie zgłaszać swoje propozycje co do serwera. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Dodanie komendy !yt - Wpisujesz !yt <tytuł piosenki> i po prostu ci ta piosenka gra 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Propozycje RoundSound: http://www51.zippyshare.com/v/FM24iafm/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponus21 21 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dodanie moda z skinami/rekawiczkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) - dodanie rund na deagle, scouty, noże- usunięcie drugiej posiadanej broni (bez pistoletów na normalnych rundach, przecież są pistol rundy) - dodanie komendy !nominate - dodanie rtv Edytowane 26 Lutego 2017 przez Esme 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Propozycje map gdzie indziej składamy, będę ukrywać takie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Proponuję wgrać RADIO na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Proponuję dodać RTV, oraz więcej map. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Wgranie $say TAG dla admina w tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dodanie komendy !yt - Wpisujesz !yt <tytuł piosenki> i po prostu ci ta piosenka gra Jeżeli takie coś jest możliwe to jest to bomba dla serwera tego typu, każdy będzie mógł słuchać coś co mu się podoba i oczywiście jeżeli zechce. Od siebie proponuję dodać możliwość zmiany map (rtv) oraz dodanie powtórek, wiele graczy tego chce :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Proponuję dodanie nominacji map oraz głosowania na mapy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 z tym YT chodzi Wam oto? https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2284832 eqk przecież od wczoraj deagle, noże scout jest na serwerze i nie ma drugiej broni, więc zagraj najpierw na serwerze zanim dodasz propozycje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 z tym YT chodzi Wam oto? https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2284832 eqk przecież od wczoraj deagle, noże scout jest na serwerze i nie ma drugiej broni, więc zagraj najpierw na serwerze zanim dodasz propozycje. Dokładnie o to mi chodzi :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Proponuję dodać komunikaty, które się będą pojawiały co jakiś czas. Aby zmienić bronie wpisz !guns Dołącz na nasz serwer głosowy - ts.cs-classic.pl Udzielaj się na naszym forum - forum.cs-classic.pl Sprawdź swoje statystyki wpisując !rank Sprawdź ranking najlepszych graczy wpisując !top 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie wiem o ile to możliwe ale zmiana skinow i noży, pod np !knife i !skins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie wiem o ile to możliwe ale zmiana skinow i noży, pod np !knife i !skins Nie.. Valve banuje takie serwery i blokuje tokeny użytkownika, do którego należał ten serwer. Po za tym !skiny, !knife przyciąga same dzieci, a tego nie potrzeba na tym serwerze, z tego co widzę to ma się on bardzo dobrze i od wczesnych godzin jest full :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 !knife - wybór noży dla zwykłych użytkowników gut,flip,falchion, bagnet Vipowskie: karambit, butterfly, m9, bowie. (Dodanie vip'a za cenę jak na innych serwerach csclassic) Nie chcę żeby były skiny do noży, lecz do rękawiczek, mogą być dodane. Dodanie RoundSound'ów po wygranej/przegranej arenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Proponuje Dodanie rund na obrzyny. Dodanie do broni głównych AUG i SG553. Dodanie muzyki pod koniec rundy. Dodanie Komendy !Knife która pozwala wybrać kose (bez skina). Dodanie VoteMute, aby, kiedy nie ma admina na serwerze można było zmutować gracza, który nadużywa mikrofonu. Dodanie !sklep gdzie za można by było punkty zamienić na skórki do bronie (skórki tylko te które da sie kupić na rynku) moim zdaniem ciekawsza opcja od !ws gdzie mozna tworzyć własne skiny Dodanie systemu rank który by polegał na tym że kazdy startuje z Silverem 1 i po np 20 kilach jest awans na Silver 2 i tak az global ofensive Dodanie odliczania w momencie, kiedy zostanie np. 3 sekundy do końca rudny. Dodanie opcji, gdzie admin po wpisaniu przed tekstem $ będzie pisał na czerwono. Pod koniec mapy zamiast Najlepszego gracza na mapie mogłoby pokazywać 3 Najlepszych graczy. Dodanie Komendy RTV. Dodanie możliwość wybrania następnej mapy. Mam nadzie że przynajmniej kilka z moich propozycji zostanie dodanych do gry pozdrawiam Ziemniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) -Osoba żyjąca może oglądać wszystkich nie tylko swój team. -Przy nickach w prawym górnych roku (tam przy zabiciach) żeby się wyświetlały areny np. Arena 4 B!@CK zabił XYZ Ogólnie to nie wiem czy tylko mi czy innym też ale buguje mi się !rank, !top. Można to tylko raz wpisać, później nic się nie dzieje. GT Oczywiście że się da. Edytowane 28 Lutego 2017 przez B!@ck 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Black: 1: Jestem za 2: Nie wiem, czy nie jest to niemożliwe. Ziemniak: Nie Tak Tak Nie (noże itak są chyba zabronione) Tak (ale żeby mute był na 10 minut) Nie (zabronione) Tak, też o tym myślałem (Besi, Karol, Mogę to napisać na chillku :d) Tak/Nie Tak, proponowałem to już wcześniej Tak Tak i dodać też !nominate Tak i nie, sytuacja była już na JB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Skinów ani kos nie będzie, serwer nie jest wzięty pod mój token więc już za późno. RTV oraz wyboru map też nie będzie bo nie ma mapchooser ani nic podobnego i mapy lecą po kolei - może kiedyś. Dodanie systemu rang jest zabronione za to są banowane serwery (patrz pkt 1) Co do reszty przemyślę i zgłoszę do -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Besi, nie jest zabroniony.Zabronione jest ustawianie rang w np. tabeli, w normalnym CSie. Jemu chodzi o to, aby było to w menu, np. !ranga, i ew wyświetlało się przed nickiem. To akurat nie jest zabronione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Proponuję dodać temat z listą adminów tak jak to jest na JB CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Proponuję dodać temat z listą adminów tak jak to jest na JB CS:GO Będzie dodane do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Skinów ani kos nie będzie, serwer nie jest wzięty pod mój token więc już za późno. RTV oraz wyboru map też nie będzie bo nie ma mapchooser ani nic podobnego i mapy lecą po kolei - może kiedyś. Dodanie systemu rang jest zabronione za to są banowane serwery (patrz pkt 1) Co do reszty przemyślę i zgłoszę do -_- Jeżeli ragni typu silver 1 są zabronione to może by tak poprostu rangi typu szeregowy kapral itp tak jak to było na serwerach w 1.6 kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi