Esme 2 245 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Na serwerze wkradł się błąd polegający na braku połączenia z rankingiem. Nie zalicza punktów za zabójstwa/śmierci, informacja nie wyskakuje, a gracze informują, że ich rank i ilość punktów nie ulegają zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 26 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Sprawdź na next mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Już działa, dzięki :) @edit Ale z tego co widzę nie działa naliczanie punktow za rundy na deagle i noże, normalnie i awp dziala, to pewnie scoutow tez nie nalicza... Edytowane 26 Lutego 2017 przez Esme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 26 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie będzie naliczać, bo w bazie nie ma kolumny z tym, scout i AWP normalnie zlicza, pistolety też, bo taka kolumna jest, a ja na razie nie wiem jak wygląda dodawanie tego tak by potem działało sprawnie dla każdego nowego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Okej, mam nadzieję, że w przyszłości bliższej uda Ci się odkryć jak to dodać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi