Esme 2 242 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Na serwerze wkradł się błąd polegający na braku połączenia z rankingiem. Nie zalicza punktów za zabójstwa/śmierci, informacja nie wyskakuje, a gracze informują, że ich rank i ilość punktów nie ulegają zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Sprawdź na next mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Już działa, dzięki :) @edit Ale z tego co widzę nie działa naliczanie punktow za rundy na deagle i noże, normalnie i awp dziala, to pewnie scoutow tez nie nalicza... Edytowane 26 Lutego 2017 przez Esme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie będzie naliczać, bo w bazie nie ma kolumny z tym, scout i AWP normalnie zlicza, pistolety też, bo taka kolumna jest, a ja na razie nie wiem jak wygląda dodawanie tego tak by potem działało sprawnie dla każdego nowego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Okej, mam nadzieję, że w przyszłości bliższej uda Ci się odkryć jak to dodać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi