Nemciooo 608 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam. W dzisiejszym poradniku spróbuję wam wyjaśnić, jak za pomocą misji(od Lestera) zarobić dużo pieniędzy. Zacznijmy od tego, że musim przejść ponad połowę gry i odblokować misje lestera "zabójstwo". Jeszcze przed tymi misjami rozegrany jest napad na którym zarabiamy ok. 1 mln. (Nie wydawajcie go). Dobrze, zaczynamy misję od Lestera nr. 1 i myślicie, gdzie tu zarobić pieniądze? Otóż odpowiedz jest na samym początku tych misji- gdy Lester z Franklinem rozmawia przez telefon i mówi mu o giełdzie i firmie która jest sprzedawalna. Musicie dobrze usłyszeć nazwę firmy i po tej misji wchodzicie w giełdę(w interenie w telefonie, lub kafejce), wyszukujecie daną firmę i postawiacie na nią większą ilość waszych pieniędzy. Po rozegraniu kilku dni(licząc w gta) zobaczycie, że akcja na giełdzie wzrośnie i staniecie się bogatsi poprzez sprzedanie tej akcji. Robimy tak z kolejnymi misja mi od Lestera. Dzięki temu sposobowi udało mi się zarobić 60mln! Potem zarobione pieniądze przeznaczane na giełdy z wielkimi procentami dalej mnozylem, i uzbieralem na pole golfowe! Polecam, myślę że poradnik się spodobał :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Tylko te misje najlepiej robić jak się ukończy całą fabułę 2 sposobem, bo wtedy masz najwięcej kasy, i masz szansę że jeszcze więcej zarobisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi