GrzegorzxD 220 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 1. Nick: Grzegorz2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 174. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre #8 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Grzegorz/193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Chciałbym zapobiec osobą łamiących regulamin ,bo często jak jestem na serwerze to wbijają jakieś "dzieci" ,które mają po 7-10 lat i nie ogarniają i zabijają wszystkich jak leci. Poznałem wiele ciekawych osób i żałuje że wcześniej już nie zacząłem grać. Chciałbym zapobiegać takim sytuacją jak wymieniłem przed chwilą. To tyle :v8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze : 16-19 chyba ,że mam wolny czas to jeszcze od 21-23 weekendy: 12-16 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Wymagania: 1. Ukończone 15 lat (wiedz,że musisz być ogarnięty) 2. Przynajmniej 5 godzin spędzonych na serwerze 3. Zachowanie kultury na serwerze 4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) 6. Posiadanie mikrofonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jestem na Tak. +mikro +mutajca +ogarnia +kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jestem na tak : + Ogarnia + zna regulamin + Da się z nim dogadać + Jest adminem na innym serwerze Powodzenia stary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Na tak: +mikro +gt +ogarnia +przyjaciel rodziny :D ( czyli donrze z nim sie dogadac) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Na tak - Ogarnia - Kultura - Miły 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jesteś dorosły, aktywny, ogarnięty, posiadasz mikro oraz masz doświadczenie w adminowaniu. Jestem na tak, powodzonka! :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Na TAK No widzisz teraz jestem na tak poprawiłeś gt i wszystko pozostałe jest na tak fajnie się z tobą gada jesteś miły znasz swoje granice powodzonka :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No, GT śliczne, dotrzymałeś umowy, ja dotrzymuję swojej. Zapraszam na PW i po odbiór rangi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi