Darker 139 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Nick: Darker Powod rezygnacji: Powodów jest dużo, jednym z nich jest brak czasu na grę, myślałem, że po sesji się to zmieni, ale nie zapowiada się na to. Cos od siebie: Mam nadzieję, że spisywałem się dobrze i że w razie chęci i możliwości powrotu zostanę przyjęty z otwartymi ramionami :) // Rezygnacja z admina na COD 201 Edit.na prośbę autora. :ninja: Edytowane 28 Lutego 2017 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Przyjęte # flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi