promistrz 598 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: mistrz 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:-Zwierz 4.IP/SID oskarzanego*:STEAM_0:0:3680811 5.Data i godzina:14,49 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): 7.Opis sytuacji: Zostalem zabity przez typka na dlugiej i przez mikro powiedzialem " Kurwa , cioo po czym admin zbanowal mnie na 30 min . Wulgaryzmy nie sa zakazane wiec jak nwm w czym problem ... Po 2 wczoraj ten oto admin wyzywal graczy przez mikro i bylo wszystko dobrze (dowodow nie mam) Admini mysla ze sa uj wie kim ( nie mowie o wszystkich) *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Tytul powinien inaczej bys napisany ale pisalem to na szybko i nie zuwazylem . Link do bana : http://amxbans.cs-classic.pl/bans/37755.html Dowody to swiadek ktorego niby obrazilem slyszal tylko " kurwa..." a nie jakas obraze Teraz admin zbanowal 2 graczy jak sie ewidentnie obrazali jeden mowil na 2 smieciu jebany , dostali tylko na 5 minut bana , a mnie potrkatowal surowo za nic . Dowod ze cos takiego mialo miejsce : http://amxbans.cs-classic.pl/bans/37797.html Dno reprezentujesz Ty , uwzioles sie na mnie po 1 skardze i banujesz mnie surowiej niz innych . Edytowane 2 Marca 2017 przez OSPMistrz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Po proszę dowody. Oraz link do bana i czekam na wypowiedź Zwierzaka. Edit. Podaj tego światka Edytowane 2 Marca 2017 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) dla mnie słowo "kurwa bocie jebany" dosłownie jest obrażeniem gracza dziękuje. edit. Mistrz nie szukaj winnych skoro sam nim jesteś, dla mnie to dno co reprezentujesz zastanów się nad sobą kogo oszukujesz innych czy siebie. Edytowane 2 Marca 2017 przez wiars0n 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Niech tylko świadek się wypowie, bo podobno jakiś jest. Jeżeli dochodzi do sytuacji, w której sam admin łamie regulamin, to proszę go nagrać i wstaiwć skargę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinneE 30 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witam, ja bylem przy tej sytuacji i slyszalem tylko jak mistrz mowil kurwa i pozniej sie spytalem za co dostal bana i Zwierz powiedzial ze powiedzial kurwa cos, dokladnie nie pamietam i tyle :3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi