Dr.Wiadro 166 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Więc tak pisze w sprawie zmienienia trochę funkcji strażnika. Chodzi o to że ostatnio spotkałem się z taką sytuacją że było na serwerze 4 osoby które nie miały mikrofonu i wchodziły nagminnie do CT robiąc mass FK. Pomimo moich nieustanych prób przenoszenia ich i kickowania nie skutkowało. Tak użerałem się z nimi przez ok. 20 min. Proszę więc jeśli było by to możliwe o dodanie do funkcji strażnika np. by mógł on banować tylko na około 5 min żeby dana osoba się ogarneła. Pozdrawiam: Wiadro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 2/10 propozycja, ponieważ od takich rzeczy jest Admin jeśli już się to nagminnie powtarza to idziesz po osobę z wyższą rangą a nie użerasz się z nimi. Jeśli dało by się takie uprawnienia to dla mnie są za duże przywileje jak na strażnika, strażnik i tak już dużo może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jak dla mnie pomysl taki bardziej sredni, tak jak marcin pisal od banowania jest admin, a jak masz straznika to niestety musisz sie jakis czas uzerac, jak bedziesz sie dobrze sprawowal to zapewne dostaniesz awans i bedziesz mogl banowac, sam bylem straznikiem i wiem jak to jest. Tyle z mojej strony ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Musisz sie bawić aż do skutku musisz ciągle wywalać ich. A jak by strażnik miał takie cos jak banowanie na 5 min to by było głupi bo strażnik to strażnik a admin to admin Admin ma wyższą range i dla mnie to bez sensu dodawać strażnikowi takie coś Lepiej zawołać sobie admina i on daje bana a nie No chyba masz kontakty z Administracją co nie ? Więc musisz ich wołać przez GG/Forum/TS3/FB i inne komunikatory. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jestem przeciwny dawanie większych możliwości guardowi. Moim zdaniem powinien być to łącznik między adminem, a graczem, jednocześnie strzegącym porządku na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Odrzucam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi