Złota Owca 624 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Nick:Sequell** Powod rezygnacji:Brak chęci do gry na jb. Mam wrażenie, że z każdym dniem serwer staje się coraz gorszy, adminów tam wogóle nie widuje. A niekiedy naprawde odechciewa się tam grać. Cos od siebie:Dzięki za danie mi szansy shino ale jak tak dalej pojdzie to ten serwer długo sie nie utrzyma. Czasy świetności tego serwera minęły wraz z odejściem Gangusia i zygiego. Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ja patrząc na gt każdego, widzę, że grają codziennie nawet po parę godzin. Ty za to jakoś się opuściłeś ;) Nie krytykuj innych, skoro sam nie bierzesz czynnego udziału w rozwoju. Przyjęte. Powodzenia dalej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi