Samobójca 115 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam. Jak odpalić Metina na Windows 10? Wszystkie sterowniki mam zaktualizowane, odpalenie za pomocą "rozwiąż problemy" również nic nie daje. A może są jakieś privy podpasowane pod Windows 10? Ostatni raz w metina grałem jakieś 8-9 lat temu i w sumie nabrałem ochoty na Come Back xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Sprawdź, czy antywirus nie blokuje Ci Metina :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Na windows 10 mialem ten sam problem, pomoglo wylaczenie antywirusa bo on blokuje metka. :} tak jak napisala wyzej Esme :} 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Ja przez moją głupotę męczyłam się dwa dni, aby otworzyć lol'a. Wyłączałam antywirus i cudowałam światem, okazało się, że wystarczy uruchomić jako Administrator... Może tutaj też o coś w tym stylu chodzi. Edytowane 9 Marca 2017 przez ZaNeTa.xx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Dalej nie działa ;/ wyskakuje mi Metin2_CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE ;/ Help me please :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 dodaj do wyjątków w zaporze systemowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 1. 2.wypróbuj zalecane ustawienia 3. testuj program 4. potem dalej 5. tak zapisz ustawienia 6. zamknij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Zainstalowałem metina z innego źródła i zatrybiło :D Temat można zamknąć, dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi