Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA][Skarga]Rodriguez.

Maxtin

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick:Y E L O N $
2. Kto zawinił? (admin/gracz):Guard.
3. Nick oskarżonego:Rodrigez
4. Steam_ID oskarżonego:Jest guardem, także queen pewnie go posiada.
5. Data i godzina zdarzenia:Nie jestem w stanie określić wczoraj bliżej wieczora i dzisiaj bliżej południa.
6. Mapa:jb_cavern_v1 jb1  jb_moonjail_v1
7. Opis sytuacji:Rodriguez odpala skakankę mówi, że nikt nie przeżywa tak też robi zabija około 16 osób za pomocą skakanki, druga sytuacja rozpoczyna się killday rodriguez stoi przed celami, nawet nie stara się sprawdzić czy ktoś kampił.
8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):
18:30
http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_cavern_v1b-1488990960-1488993720.zip
Tutaj uruchamia skaknke i zabija około 15/13 osób.
15;55
http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_moonjail_v1-1489072380-1489075200.zip
Jako zwłaszcza Guard powinien pilnować czy ludzie nie kampią, plus widać że nie był afk bo 
9. Wynik/numer rundy/czas:Wszystko jest podane wyżej.
//edit Nikt nie przeżywa, a jak dobrze wiemy ct nie może kłamać.
PS poprawie twój nick.
Edytowane przez Yelon

Pierwsze demko:

19:05 - cytuję "kto przeżyje ten przeżyje, bawimy się..." ponieważ skakanka sama się wyłączała po pewnym czasie sprawdzałem to rundę WCZEŚNIEJ.

19:30-19:45 - cytuję "taki mały prod tip. Nikt nie przeżyje." i to był ŻART. Tak wiem, że to trudno zrozumieć ale to był ŻART. Użyłem tego określenia do przewidzenia niedalekiej przyszłości (która nie musi być prawdziwa), ale nie sądziłem że ktoś będzie brał na poważnie takie rzeczy. Czy na tym serwerze nie można już nawet żartować?

Drugie demko:

28:32 zaczyna się KD xD 

31:56 - wróciłem z AFKa w którym nie byłem (na marginesie to wtedy KD się skończył xD[nie no tak naprawdę to byłem AFK ale to jest żart])

1. Byłbym wdzięczny gdybyś dobrze napisał mój nick Filonie, bo jednak głupio będę się czuć broniąc jakiegoś Rodrigueza, którego nawet nie znam na serwerze.

2. Mógłbyś chociaż obejrzeć demo? Bo mam wrażenie, że czasy są wzięte z  kosmosu i byłoby dobrze gdybyś w ogóle to demo obejrzał.

@Edit 

Usuwam wypowiedź bo nie ma związku z sprawą.

Edytowane przez R0dr1g3z

Na podstawie komentarzy gdyz demka teraz nie mam mozliwosci ogladnac. Wkleje punkt z regulaminu :

4.8 Klawisze mają zakaz okłamywania/żartowania sobie z więźniów w przypadku zabicia będzie to traktowanie jako FreeKill.

Wiec zartowanie sobie z wiezniow jest zabronione jak widac. Gracze mogli pomyslec o skoro i tak wszyscy zgina to po co sie mam meczyc.

Uwazam ze rodi nie powinien tak mowic no ale czlowiek nie robot kazdy sie pomyli pozatym nie mial zlych intencji wiec jesli juz musialaby byc kara to jakas mala jak ostrzezenie badz ban jakis krotki do godziny ?

~ `ex.! 

Edytowane przez kungfu99

YELON.. Rodiguez, a raczej Rodrigez nie zrobił nic złego. Ma trochę poczucia humoru i chce je przenieść na serwer, i to jest dobre. 
,,Nie był afk bo" ? co to jest? Mógłbyś dokończyć :)

Jeżeli Rodrigez ma ponieść karę za ten żarcik, to małe upomnienie co najwyżej.

pre_1488668430__arav.png

"Ale mu powiedziałem. Poprawiłem go już któryś z kolei, że źle napisał nick gracza którego zgłasza. ALE JESTEM ZAJEBISTY Hhuehuehueuhe." Co z tego, że sam poprawił się w swoim poście i to nie ma nic do rzeczy ze sprawą. Tak samo komentować skargę i wydawać swój wyrok nie oglądając dema. Gratuluje.

Cóż, Rodrigez nie zrobił tutaj mass fk, powiedział wpierw, że kto przeżyje ten przeżyje następnie powiedział "protip nikt nie będzie miał życzenia/nie przeżyje" coś w tym stylu już zapomniałam bo demko oglądałam parę godzin temu. Powinien moim zdaniem powiedzieć, a raczej dodać, że skakanka sama się zatrzyma choć dla i tak głupotą było zabierać całą mapę bo ostatni poziom skakanki nie oszukujmy, ale jest prawie, że nie możliwe. 

Nie wyciągnę z tego konsekwencji niemniej jednak proszę nie zabierać na takie zabawy bo sam wiedziałeś jak skończy się ta runda, a to nie jest kreatywne oraz precyzuj co mówisz bo sam widzisz co  z tego wyszło.  // upomnienie

Na drugim demku Rodri cały KD stał w miejscu - dopiero pod jego koniec wyrzucił za spam gracza, czasem zdarzy nam się, że musimy coś zrobić wiec bez przesady za jednorazową sytuacje, zresztą Ty  i SerwuS też mogliście upomnieć słownie jak na mapie widzieliście, że ktoś kampi. 

Resumując upomnienie tylko za 1 demko. 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności