KAKAROTTO 0 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 1. Twój Nick KAKAROTTO 2. Kto zawinił? ADMIN 3. Nick oskarżonego Geniuse 4. Steam_ID oskarżonego 5. Data i godzina zdarzenia 03-06-17 19:23 6. Mapa [PL][OnlyDD2]Cs-Classic.pl[SKINS/KNIFE/GLOVES][Z... 7. Opis sytuacji - byłem na serwie only DD2 może 2 min zabiłem tego całego ADMINA GENIUSE i po sekundzie dostałem perma za reklame w nicku może i była ta niby reklama ale żeby jakieś ostrzeżenie albo upomnienie a tutaj nic od tak sobie on nie jest bogim na tym serwie.Dla mnie gość jest skończonym idota żeby obrażać innych graczy wyzywać i banować bo go zabili w grze ale to wielki admin. 8. Dowody -świadkiem jest gracz KASKADA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniuse 10 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Powiem ci tak Powiedziałem ci zebys to usuną ale ty nic sie nie odzywales to nie moja wina. Dostales bana! W regulaminie jest napisane że za reklame w niku jest Ban. a ty reklamowales Serwer, nie bede pisac jaki bo sam wiesz. Wiecej nie mam nic do powiedzenia dziekuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Każdy kolejny post nic nie wnoszący do tematu, jak i obraza innych użytkowników, zakończy się nadaniem warna. Również istnieje opcja edytuj, którą posługujemy się kiedy chcemy coś dodać. A, więc panowie, bez wyzwisk i spamowania w tej skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 gralem wtedy na smurfie i cos pamietam, że ostrzegal, a dostales bana gdy zostal zabity bo sobie przypomnial o towim nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAKAROTTO 0 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) ja nie slyszalem zeby ten super admin mnie ostrzegal bo bym usuna reklame a dostalem bana bo go zabilem i sobie wymyslil ze przez reklame a tego juz nie pamietasz jak kaskada mowil zeby nie banowal i inni co grali nie bo po co gosc banuje kogo popadnie wyzywa wszyskich jak go zabija bo mu sie tak podoba i jemu wolno tak robic na serwie bo on jest wielki ADMIN Geniuse gdzie jet opiekun serwera wlaciciel zeby cos z tym zrobic Edytowane 9 Marca 2017 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jak się mówi, a ktoś nie reaguje to może csay psay albo chociaż sam say? Nie każdy gra z glosem/voice_enable 1. Co do Geniuse to też dla mnie dziwnie się zachowywuje. Jak ktoś przeklnął to "kultura, kik" ale jak sam przeklina to mozna "bo i tqk każdy przeklina". Idąc za twoim ciosem "bo tak jest w regulaminie" - 4.7 Aktywnie udzielać się na forum jak i na serwerze. Podpunkt z regulaminu odd2 cs go. A tutaj jest twoje udzielanie -> Ja nie wiem co on robi za pajacerke wywalając/banując osoby skoro sam nie przestrzega regulaminu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaMbOtendobry 8 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nie było mnie przy tej sytuacji, ale z doświadczenia wiem, że można rozwiązać taką sprawę pokojowo. Zarówno Geniuse jak i Kakarotto mogą mieć gorszy dzień. Nie ma co się wyzywać. Geniuse po prostu może zostać upomniany, a Kakarotto napisze prośbę o unban. Następnym razem trzeba będzie być bardziej cierpliwym i upomnieć parę razy, chyba że jakiś gracz odpowie chamsko albo nie zgodzi się z adminem, w sprawie, o której jest mowa w którymś punkcie z regulaminu i dać karę wyznaczoną w regulaminie. Pozdrawiam Jemilo^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Porozmawiam dzisiaj z Geniuse o tym zajściu a ty Kakarotto otrzymasz ub . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi