Crypton2309 104 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Witam Otwieram szybką rekrutacje , potrzebne są mi osoby które wiedzą że będą przykładać się do roli administratora i zazleży im na serwerze :) Wzór: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon : 6. Link do swojego GameMe : 7. Parę słów o sobie : 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : 9. Steam_ID: 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaMbOtendobry 8 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 1. Nick: Jemilo^^ 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon : TAK 6. Link do swojego GameMe : http://classicffa.gameme.com/playerinfo/292733 7. Parę słów o sobie : Zwyczajny chłopak, lubiący pojeździć na wpół wyczynowo na rowerze, pograć w cs. Interesuje się piłką ręczną oraz sportami walki. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : Chciałbym uzyskać to stanowisko, ponieważ adminów jest mało a weekendowy admin zawsze się przyda. Tym bardziej, że miałem już admina na tym serwerze i wiem jak spełniać swe obowiązki sumiennie kiedy jestem na serwerze. 9. Steam_ID: STEAM_0:0:103537215 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Mogę poświęcić od 3h w zwyż 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Gram na weekendach od piątku do niedzieli, od 12 do 24 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 1600h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decus 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) 1. Nick: Decus 2. Imię: Sylwek 3. Wiek: 16.5 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon : TAK 6. Link do swojego GameMe : http://classicffa.gameme.com/playerinfo/649350 7. Parę słów o sobie :Jak już wspomniałem. Mam na imię Sylwek, oraz mam 16.5lat.Chodze do 10 klasy ponieważ mieszkam w Niemczech. Umiem języki Niemiecki,polski,angielski,. gram w cs 1,6 oraz cs:go razem 8 lat 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : Chciałbym uzyskać to stanowisko, ponieważ adminów jest mało a weekendowy admin zawsze się przyda. Tym bardziej, lecz wiem jak spełniać swe obowiązki sumiennie kiedy jestem na serwerze. 9. Steam_ID: STEAM_0:1:209087 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:5h-10h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Gram na weekendach od piątku do niedzieli, od 8 do 00:00 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 1600h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK,na niemieckich serwerach Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Decus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) 1. Nick: Araaab ♛ 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon : TAK 6. Link do swojego GameMe : http://classicffa.gameme.com/playerinfo/642474 7. Parę słów o sobie : Mam na imię Kuba, kończę gimnazjum . Lubię uprawiać sporty, spotykać się ze znajomymi i grać w gry. Jestem osobą towarzyską, która potrafi rozwiązać na spokojnie spory. Interesuję się technologią, motoryzacją i sportem. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : Często jest tak, że trafią się takie osoby, które non stop się obrażają, puszczają muzykę/bindy, co strasznie przeszkadza w grze -_-. Chciałbym temu zapobiegać, a zbyt często admina nie ma na serwerze, a jak jest to pomimo, że jeden po drugim jedzie, to udaje, że go nie ma. Wiem, że wcześniej się nie popisałem, ale więcej tych samych błędów nie powtórzę. Jestem też aktywnym graczem, co myślę przyda się będąc adminem . Nienawidzę piszczących 5-latków i cheaterów, co zdarza się niestety dosyć często . 9. Steam_ID: STEAM_0:0:169093975 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: minimum 1,5h dziennie, a tak średnio to 2/3,5h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Teraz po szkole to różnie będzie, kiedy będę w domu. Jedyny dłuższy wyjazd to na 2 tygodnie w lipcu . 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: prawie 1400h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK Pozdrawiam ! Edytowane 18 Czerwca 2017 przez Araaab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imps 0 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) 1. Nick: Imps 2. Imię: Krystian 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon : Tak 6. Link do swojego GameMe : https://classicffa.gameme.com/playerinfo/97183 7. Parę słów o sobie : Jestem energiczną osobą umiejącą dobrze zachować się w różnych sytuacjach . Na serwerze gram od 2,5 lat i znam sporo osób stale grających na serwerze . Interesuję się motoryzacją , grami komputerowymi oraz pływaniem . W wolnym czasie gram w gry oraz regularnie jeżdżę na pływalnie . Zasady serwera są mi dobrze znane. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : Administratorem chciałbym zostać dlatego że chcę zacząć być pierwszy raz administratorem oraz chciałbym powiększyć grono administracji na serwerze . Często też widzę też osoby nie wykonywujące celów mapy , citerów rzadko widuję . 9. Steam_ID: STEAM_1:1:93577059 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W tygodniu do 2 godz. lecz w weekendy do 4 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Ogólnie w tygodniu od 15 do 22 , a w weekendy od 11 do 23 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na ten moment posiadam w cs:go 2260 godz. 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Edytowane 19 Czerwca 2017 przez imps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryej 1 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) 1. Nick: hzy 2. Imię: Daniel 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon : tak 6. Link do swojego GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/590739 7. Parę słów o sobie : Jestem Daniel lubie gry komputerowe, motoryzacje, sport. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : Jest duzo adminow ale wchodza raz na dzien na 10 min i wychodza. A ktos musi utrzymac porzadek na serwie. 9. Steam_ID: STEAM_0:1:110274956 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5-6 dziennie 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): teraz sa wakacje wiec czesto od 11-16 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3000h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Edytowane 19 Czerwca 2017 przez Andryej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi