Natali585 26 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Sprawa wygląda tak, że na JB gram już dość długo i często grając na serwerze występuje ten sam problem czyli, że do ct wchodzą osoby które na serwerze grają pierwszy raz, i zazwyczaj nie ogarniają, więc gdyby wprowadzić jakieś ograniczenie np.; do ct można wchodzić jeśli ma się przegrane 30/60 minut. Ponieważ wtedy osoby grające po raz pierwszy mogą posłuchać, i trochę i się poduczyć co mogą robić i jak prowadzić będąc w ct, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 To jest aktywne, o ile dobrze wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jak tak to przepraszam ale nie było mnie długo na serwerze bo leżałam w szpitalu i się nie orientuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Czy właśnie napisałaś że grasz dość długo ale nie pamiętasz bo byłaś długo w szpitalu ? Na serwerze jest ograniczenie do 90 min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Gram około rok ale ostatnio miesiąc leżałam w szpitalu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 jail_tt_to_ct "5" //Ustawiamy ile TT ma przypadać na 1 CT (Standardowo 5) jail_ct_steam "0" //Ustawiamy czy tylko steam moze dojsc do CT (Standardowo 0) jail_ct_time "90" //Ustawiamy ile gracz ma przegrac zeby mogl dojsc do CT (Standardowo 60min) Tak jak widać, trzeba mieć przegrane 90min, inaczej plugin wyrzuca z ct. Plugin jest cały czas aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi