Nemciooo 608 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) 1. Nick: ->NeM0o_! 2. Imię: Dawid, Andrzej. 3. Wiek: 14 wiosen(w czerwcu 15, ale to się tam nie liczy). 4. Znajomość AMX (1-10): 6(na admina bardzo dobre). 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście! :). 6. Składka (tak/nie): Tak. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/->NeM0o_!/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie. 9. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dawid, na drugie Andrzej. Cała moja rodzina jak i ja pochodzi z pomorza i okolic Łodzi. Urodziłem się 3 czerwca 2002 roku. Posiadam starszego brata o imieniu Maciej i nicku zARA, które również grywa na tej sieci serwerów(posiada on 18 lat). Moją karierę z counter strikiem zacząłem już za dzieciaka gdyż mój wyżej wymieniony brat namówił mnie do zagrania w tą grę i mi się spodobała(było to ok. 7 lat temu jak jeszcze mieszkałem w starym domu, w 2010 roku się przeprowadziłem). Na deathrunie mam sporą karierę nie tylko tu, ale też i na innych, ponieważ długi czas temu i teraz ostatnio został to mój ulubiony tryb gry. Jestem dobrze przyjmowany przez innych ludzi(tak myślę przynajmniej) i łatwo znajduję nowe przyjaźnie wraz z moim pędzlem na głowie, który chodowałem 3 lata(włosy). Poza wyżej wymienionymi rzeczami interesuję się sport, a szczególnie piłką nożną, koszykówką, tenisem stołowym jak i snowboardem. Na CSC gram również na FFA, oraz JB gdzie posiadam admina. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na to pytanie nie odpowiem jak inni w stylu, no bo jest mało aktywnych adminów; czy: no bo ludzie nie ogarniają... Chciałbym zostać adminem, ponieważ sądzę, że tutejszej administracji przyda się kolejna para rąk i jak bym już dostał tego admina mógłbym się dobrze zaklimatyzować. Z mojej strony pomimo młodego wieku mogę zaoferować doświadczenie(ponieważ posiadam/posiadałem już admina na tej samej sieci serwerów), aktywność na weekend ponad 12h w ciągu tych 3 dni(na razie tylko na weekend bo w tygodniu bywam rzadko, szkoła, nauka jak każdy). Gdy jestem na serwerze w godzinach nocnych, porannych to fakt brakuje adminów i zdarzają się osoby, które popełniają błąd, ale są też dni w których gram i na przykład jest admin i coś się dzieje, ale admin tego nie widzi i każę napisać skargę, co przeciągane jest wiele razy i się nudzi, dlatego chciałbym zostać adminem. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak, aczkolwiek nie potrzebne bym podawał, ponieważ kontakt jest na gg, a cs'a mam non steam. 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Licząc arytmetyczną to 2h na dzień by wyszło. 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: wejdę, rzadko od 16 do 20. Weekendy 8 do 3/4 czasami nockę. 14. Staż w Counter-Strike 1.6: Jak wyżej pisałem- ok. 7 lat. 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście! :D. Wymagania: 1. Ukończone 15 lat +/- 2. Spędzone 20 godzin na serwerze + 3. Zachowanie kultury na serwerze + 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum ++ 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + 6. Posiadanie mikrofonu +++ :D 7. Składka za admina 11,07 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) ++ Myślę, że moje powyższe podanie zachęci was do przyjęcia mnie na to stanowisko, pozdrawiam :D Rybka. Edytowane 11 Marca 2017 przez Nemo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Na nie -Słabe GT -Słabo napisane podanie -piszesz, że w dni robocze wejdziesz rzadko bo szkoła, a że w weekendy od 8 rano do nocy, co jest absolutną bzdurą, bo jak wchodze na serwer dr to cię tam bardzo rzadko widuję, zwłaszcza w nocy w weekendy -zastanów się, bo na jb piszesz nieobecności ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jestem na tak (Może dużo nie gram ale Nemo mnie zachęca) [+] Nie poddaje się, składa dalej dobra sztuka :) [+] Wiek [-] GameTracker, lecz każdy wie w tym wieku jest bardzo dużo nauki :) [+] Rozpisane podanie [+] Staż [+] Doświadczenie [+] Składka [+] Brak Wspomagaczy [+] Poczucie humoru/pomocny Jeżeli zostanie przyjęty, mogę się założyć że poprawi gt :) Ps. Sequell Nemo rozszerza swoją wiedzę. Nie gra cały czas na komputerze, a w dodatku napisał lepiej podanie od ciebie :) Pozdrawiam Troplelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) xD Na nie: [-]GameTracker, też chodzę do sql a znajduje czas na gre,forum,prace ;) [-]Nieestetycznie rozpisane podanie, [-]Nie podałeś Steam, [-]Nie masz czasu na jeden serwer a ciągnie cb na drugi -,- jaka logika? xD [-]to co napisał sequell nie muszę się powtarzać, Czas nieobecności: W każdym tygodniu od poniedziałku do czwartku. Coś od siebie: tyczy się to wszystkich serwerów, na JB gdzie mam admina, na tsie na którym mam dj'a, na serwerach gdzie często gram[ffa, dr]. Pozdrawiam. Po co taki admin który nie gra w tygodniu XD Do tego to na dole jest kłamstwem bo u góry napisałeś że cb nie ma w tygodniu więc logika? xD Dni robocze: wejdę, rzadko od 16 do 20. Edytowane 11 Marca 2017 przez Bezimienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Podanie jest napisane dobrze, ale Twoje GT jest dziurawe, dopiero co pisałeś nieobecność i jak słyszę brakuje Cię na JB, gdzie posiadasz stanowisko. Moim zdaniem nie ogarniesz dwóch serwerów tak więc zastanów się dobrze, na którym z nich chcesz adminować i wtedy składaj podania/rezygnacje. Jestem na nie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi