Kazuya 16 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) 1. Nick: Kazuya Asai 2. Imię: Andrzej 3. Wiek: 19 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak. 6. Składka (tak/nie): Tak. 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/470647 8. Parę słów o sobie **: Jak juz wspomniałem. Mam na imię Andrzej, oraz mam 19 lat. Ucze sie w technikum hutniczo-mechanicznym na kierunku logistyk. Lubie poznawac nowych ludzi, oraz pomagać na tyle ile zdołam :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Rzadko widuje adminów na serwerze, a czasami przydałby się jeden. Admini też są ludźmi i nie zawsze mają czas żeby wejść na serwer, więc im więcej tym lepiej według mnie. 10. Steam_ID: STEAM_1:1:37167453 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-20 robocze, 10-20 weekendy 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadałem nawet tutaj ;) Edytowane 11 Marca 2017 przez Kazuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Wiek + Znajomość SB + Działający mikrofon + bardzo aktywny na serwerze + Jestem na TAK !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Zna SB + Duża aktywność na serwie + Był już adminem wiec wie co i jak + Jestem na TAK Pozdrawiam Kukson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniuse 10 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Zna BS +. Duża aktywnosc na serwie - . Poniewaz jakis czas go nie bylo widac a teraz zaczyna wchodzic. CO z tego ze ma 100% akrywnosci na serwie jak ta aktywnasc moze nabic przez 3 dni, siedzac po minimum 4h dziennie. jestem na NIE. Przykroo mi ale naprawde chcial bym zebys zostal adminem ale wiesz jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Geniuse ciężko by było nabić 100h godzin na serwerze grając przez 3 dni grając te 4h jak to piszesz, ale jeśli potrafisz takie cuda to z chęcią zobaczę ;) Pozdrawiam :) Kazuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Wypowiedź we własnym podaniu. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi